Eurovizija 2012 (dalyviai)

Pristatyti Italijos, Serbijos ir Slovakijos dainų klipai

Po daugiau nei 10 metų pertraukos į „Eurovizijos“ dainų konkursą sugrįžusi Italija prisidėjo prie didžiųjų šalių, kurios praleidžia pusfinalių ir pasirodo iš karto finale. Į Baku Italijos garbės ginti vyksta Nina Zilli su kūriniu „L’amore è femmina“, kurį „Eurovizijos“ scenoje jaunoji dainininkė atliks anglų ir italų kalbomis. Neseniai pasirodė itališkos kūrinio versijos klipas, kuriame Nina dainuoja pasipuošusi dailia suknele ir apsupta kostiumais vilkinčių vyrų. Vaizdo klipą galite rasti, paspaudę šią nuorodą.


Antrąjį „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalį atidarys Serbijos atstovas Željko Joksimovič su kūriniu „Nije ljubav stvar“ (Meilė — ne daiktas). Prie muzikinio klipo kūrimo prisidėjo pernai metų „Ja imam talenat 2011“ („Lietuvos talentams“ analoginė laida Serbijoje) nugalėtojas Nenad Mahmutovic, kuris klipe dainos žodžius vaizduoja gestų kalba.

Taip pat vienas iš Lietuvos konkurentų konkurse Slovakijos atstovas, Max Jason Mai, scenoje pasirodys 15 numeriu. Europos žiūrovų ir komisijos širdis dainininkas bandys užkariauti su sunkesnio muzikos stiliaus kūriniu „Don’t close your eyes“ (Neužmerk akių). Kūrinio vaizdo klipas lyg bando rasti ryšį tarp pamišimo, agresijos ir meno.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Furija
Furija
prieš 11 metus

Šiaip tai ne kurčnelių, o kurčnebylių… 🙂