Eurovizija 2012 (renginys)

2012 metų „Eurovizijoje“ — vėl trys vedėjai

Šiandien Azerbaidžano nacionalinis transliuotojas, likus kiek daugiau nei mėnesiui iki 2012 metų „Eurovizijos“ , paskelbė būsimus renginio vedėjus. Jau ketvirtus metus iš eilės ir penktą kartą konkurso istorijoje „Eurovizijos“ konkursą ves daugiau nei du žmonės. Šiemet ši garbė atiteko Nargiz, Laylai ir Eldarui.

Nargiz (nuotraukoje — kairėje) televizijoje dirba jau nuo šešiolikos. Būdama studentė, mergina dirbo žinių reporte, o studijuodama Jungtinėse Amerikos Valstijoje, siekė modelio karjeros.

Layla (nuotraukoje — dešinėje) yra muzikantė ir laidų vedėja. Savo karjerą „Ictimai“ televizijoje pradėjo 2005 metais. Mergina taip pat dirba madų žurnalo redaktore, renginių organizatore. Layla, be to, buvo pirmoji Azerbaidžano balsų pranešėja „Eurovizijoje“ (2008 metais) bei ne kartą užėmė renginio komentatorės pareigas.

Vienintelis vyriškis trijulėje — Eldar (nuotraukoje – viduryje). Muzikos mokykloje vokalo, vaidybos ir retorikos besimokęs bei aktorystę bandęs vaikinas geriausiai žinomas kaip praeitų metų „Eurovizijos“, kurioje pasirodė kartu su Nigar, nugalėtojas.

Primename, kad šių metų populiariausias Europos dainų konkursas vyks gegužės 22—26 dienomis Azerbaidžano sostinėje Baku.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus