Eurovizija 2012 (dalyviai)

Vaizdo klipus pristatė Prancūzija ir Turkija

Dar dvi 2012 metų „Eurovizijoje“ dalyvausiančios šalys pristatė savo kūrinių vaizdo klipus — dainų konkurso finale dalyvausianti Prancūzija ir sėkmę antrajame pusfinalyje bandysianti Turkija.


Daugybės šalių nacionaliniuose finaluose, tarp jų ir Lietuvos, dainavusi Anggun iš Prancūzijos savo kūrinio „Echo (You and I)“ vaizdo klipą pristatė vakar. Veiksmas jame prasideda gan įprastoje erdvėje, tačiau viskas netrukus persikelia į karių būstinę, kurioje yra ir pati Anggun. Kaip viskas rutuliojasi vėliau, pamatysite, peržiūrėję šį klipą:


Turkijos atstovas Can Bonomo pristatė dainos „Love me back“ vaizdo klipą. Darbas pirmą kartą buvo parodytas šiandien per šalies televiziją, o dabar jį pamatyti bei įvertinti galite ir jūs:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
checheche
checheche
prieš 12 metus

Kakutis ta turku daina jei atvirai. Klipas isvis 😀

Justas to Akvaman
Justas to Akvaman
prieš 12 metus

Būtent, turkų daina gera, net labai patinka, bet klipo iki galo nepažiūrėjau. O Anggun… mmmm… Kad visos moterys būdamos 37 metų taip atrodytų.. 😀

Lakkys
Lakkys
prieš 12 metus

Anggun klpas labai stilingas bei subtilus, o turkų kažkoks pompastiškai tuščias bei nuobodus, nepasisant nemenkų investicijų. „Echo” bent jau norisi žiūrėti iki galo, ten kažkas intriguoja…;D