Eurovizija 2012 (dalyviai)

Valentina Monetta — San Marino atstovė „Eurovizijoje“

„Eurovizijos“ nacionalinių atrankų karuselei lėtėjant savo atstovą išsirinko dar viena šalis. San Marino nacionalinis transliuotojas SMTV paskelbė, kad šaliai atstovaus Valentina Monetta. Merginos daina ir muzikinis klipas turėtų paaiškėti poryt, t.y. penktadienį.

28-erių V. Monetta gali pasigirti nemažu patirties kraičiu — grupėse „Tiberio“, „Parafunky“ dainavo soulo, ritmenbliuzo ir net hiphopo stiliumi. Taip pat mergina bendradarbiavo su įvairiais vokalistais, išleido albumą ir porą singlų. Dabar ji „specializuojasi“ džiazo stiliuje.

Ši San Marino atstovė bus jau trečioji šalies istorijoje — 2008 ir 2011 metais atlikėjai liko už finalo ribų atitinkamai 19 ir 16 vietose. Ar šįkart šaliai pasiseks labiau, sužinosime gegužės 22 dieną pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio metu.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Lukas
Lukas
prieš 11 metus

Gera daina. Nesuprantu ko ji taip niekam nepatinka? Na žinoma, auto tune galėtų ir nebūt, bet tai šiaip, linksma tokia, įstringanti galvoj lengvai, tokių ir reikia Eurovizijoj norint laimėt. 🙂 Viena iš favoričių! Duočiau 10 balų. 🙂