Eurovizija 2012 (dalyviai)

Pristatyti Vokietijos, Rumunijos ir Izraelio kūrinių vaizdo klipai

Besibaigiant nacionalinėms šiųmetinės „Eurovizijos“ atrankoms, jau savo atstovus ir kūrinius išrinkusios šalys po truputį ruošiasi konkursui — dirba su pasirodymais, reklamuojasi dalyvaudami įvairiuose renginiuose savo ar užsienio šalyse bei kuria savo dainų vaizdo klipus. Vokietija, Rumunija ir Izraelis — pirmos tai padariusios šalys.


Vokietijos nacionalinės „Unser star für Baku“ atrankos nugalėtojas, roko grupės „Rooftop Kingdom“ lyderis Roman Lob, Europai pristatė konkursinės dainos „Standing still“ vaizdo klipą.

Roman Lob — „Standing still“ (Vokietija):


Rumunija, šeštadienį delegavusi atlikėją Mandingą į „Eurovizijos“ konkursą, tikisi pratęsti sėkmingą dalyvavimą populiariame konkurse. Praėjus dienai po nacionalinio finalo dainininkė pristatė  dainos „Zaleilah“ vaizdo klipą. Rumuniją galima vadinti viena sėkmingiausių konkurse dalyvaujančių paskutiniaisiais metais. Nuo pat pusfinalių sistemos įvedimo 2004 metais, šalis visada patekdavo į finalą ir net tris kartus yra likusi vos per kelis žingsnius nuo pergalės.

Mandinga — „Zaleilah“ (Rumunija):


Izraelio nacionalinis transliuotojas, nusivylęs pastarųjų metų šalies rezultatais „Eurovizijoje“, šiemet atstovą ir dainą rinko uždarai. Atstovauti šaliai buvo patikėta grupei „Izabo“. Konkursinės dainos „Time“ vaizdo klipas pristatytas kovo 9 dieną.

Izabo — „Time“ (Izraelis):

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

7 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
VIVA
VIVA
prieš 12 metus

per VIVA jau seniausiai Roman Lob pristate klipa. Gal 3 ar 4 savaites atgal As uz ji

d'Ark. to Romualdas
d'Ark. to Romualdas
prieš 12 metus

Na taip 🙂

Justas13
Justas13
prieš 12 metus

Idomu Rusijos butu pamatyt 😀

Furija
Furija
prieš 12 metus

Pirmi du vaizdo klipai jau buvo seniai pristatyti. O Izraelio vaizdo klipas – kaip tik prieš kelias dienas 🙂

d'Ark.
d'Ark.
prieš 12 metus

„Izraelio nacionalinis transliuotojas, nusivylęs pastarųjų metų šalies rezultatais „Eurovizijoje“, šiemet atstovą ir dainą rinko uždarai.” Tipo jie tikisi su šių metų atstovais užimt aukštą vietą..? ;DDDDDDDD

lol
lol
prieš 12 metus

Roman’as Lob’as malacius daina labai gera ir be to juokingo vokisko akcento nes jis Amerikietis 🙂