Eurovizija 2012 (dalyviai)

Rusijai „Eurovizijoje“ atstovaus grupė „Buranovskije babuški“

Šį vakarą surengtame Rusijos nacionalinės atrankos finale, kuriame dėl teisės atstovauti šaliai „Eurovizijoje“ susirungė 25 dalyviai, pergalę išplėšė garbaus amžiaus moterų grupė „Buranovskije babuški“ su kūriniu „Party for everybody“. Prieš dvejus metus išpopuliarėjusios senolės įveikė lyderiais laikytus 2008 metų „Eurovizijos“ nugalėtoją Dimą Bilaną, kuris dainavo duetu su Julia Volkova, buvusios grupės  „t.A.T.u“ nare.

Iš Buranovo kaimo Udmurto respublikoje kilusios močiutės atlieka ne tik liaudies dainas — jų lūpomis skambėjo netgi grupės „The Beatles“ kūriniai. Dažniausiai atlikėjos dainas atlieka udmurtų kalba. 2010 metais, sudalyvavusios nacionalinėje Rusijos atrankoje, senolės sulaukė didelio pasisekimo, visgi tuomet į „Euroviziją“ vyko Peter Nalich.

Primename, kad nė karto nuo 2004 metų „Eurovizijos“ finalo nepraleidusi Rusija pasirodys pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje, kuris vyks gegužės 22 dieną.

„Buranovskije babuški“ — „Party for everybody“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

54 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
gretchen
gretchen
prieš 12 metus

geriausios babos!!!:) tikrai laimes! The best show ever!!!

mkkm
mkkm
prieš 12 metus

Jei dagyvens iki eurovicijos tai kaska gal ir laimes 😀

monika
monika
prieš 12 metus

Na, kur čia kas mato grožį?. Bobulės gal ir fajnos, bet ne tuo asresu. O Dima Bilanas visai neatsibodęs, nes kaskart pasirenką puikų hitą. Jų daina su Julia Volova ,,Back to Her Future” – puiki, tikras būsimasis hitas. Matyt komisija išsigando, kad jie gali vėl laimėti ir Maskvai tektų vėl organizuoti konkursą. O bobulės nieko nelaimės.

Arnoldas
Arnoldas
prieš 12 metus

kas per nesamone cia? 😀 na bet Eurovizijoje tokie i finala lengvai patenka.