Eurovizija 2012 (dalyviai)

Pastora Soler „Eurovizijoje“ atliks „Quédate conmigo“

Kas atstovaus Ispanijai tarptautiniame dainų konkurse paaiškėjo dar gruodžio mėnesį. Nacionalinis transliuotojas nusprendė šalies garbę ginti patikėti populiariai ir žinomai dainininkei Pastorai Soler. Šį vakarą dainininkė atliko tris kūrinius, kuriuos vertino komisija ir televizijos žiūrovai. Daugiausia simpatijų sulaukė daina „Quédate conmigo“ (Lik su manimi), kuriai pirmenybę atidavę abi balsuojančios pusės. Ne paslaptis, kad šis kūrinys buvo vienas mėgstamiausių ir pačios Pastoros.

2011 metais „Eurovizijoje“ Ispanijos atstovė liko balsavimo lentelės gale. Ar pavyks šiemet šiai šaliai pakilti aukščiau? Ispanijai, vienai iš nedaugelio „Eurovizijoje“ dalyvaujančių valstybių, nereiks nerimauti dėl pusfinalių — kaip didžiojo penketo šalis ji iš karto pasirodo finaliniame renginyje.

„Quédate conmigo“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

12 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
aurimas
aurimas
prieš 12 metus

PATI GRAZIAUSIA PASTAROJO DESIMTMECIO EUROVIZIJOS DAINA SAKYCIAU. NEREALU, NORISI KLAUSYTIS IR KLAUSYTIS. NIEKADA NEBALSUODAVAU BET DABAR TIKRAI BALSUOSIU. BEJE NESU KOKS DIEDAS (MAN 20M.). SIEMET APLAMAI DAUG GRAZIU DAINU.
1. SPAIN
2. SWEDEN
3. SLOVENIA

Lakkys
Lakkys
prieš 12 metus

Viskas tobula, net nuobodžiai tobula, bet man patinka, yapč žinant, jog šiemet ganėtinai mažai baladžių.

k
k
prieš 12 metus

Man pradžia kažkiek priminė Anną Vissi, bet graži šiaip 🙂

to Egis
to Egis
prieš 12 metus

Tipo jeigu galingas balsas ir lėta daina, tai jau leona lewis run? Nesamonė, jokio plagiato čia toli gražu nėra, tiesiog panašaus stiliuko dainos.

Laimis
Laimis
prieš 12 metus

bus kaip Prancuzijai praeitu metu

Egis
Egis
prieš 12 metus

lietuvoj uz kiekviena panasu takta pi…. prota kad plagiatas … o cia dainuoja leonos lewis run ir visiem … 🙂

Vilija,
Vilija,
prieš 12 metus

Graži, bet neveža :]

Marija
Marija
prieš 12 metus

Tai kad gale jinai padaro kulminaciją, manau turės neblogą vietą, vis dėlto 50 procentų komisija, o ir atlieka, mano manymu, labai stipriai. Jie bent jau tikrai finale, ne taip kaip mes.

:))
:))
prieš 12 metus

Leona lewis – Run

d'Ark.
d'Ark.
prieš 12 metus

Šiaip daina nebloga, bet labai monotoniška, galėtų pati atlikėja kažkaip labiau pasistengt, kokią kulminaciją padaryt… Abejoju ar užims gerą vietą, bet už praėjusių metų pasirodymą turėtų GAL geriau būt. 🙂

hdwhfgkc
hdwhfgkc
prieš 12 metus

Is tikruju nusivyliau..

Ispanija
Ispanija
prieš 12 metus

Šaunus pasirinkimas, graži daina.