Eurovizija 2012 (dalyviai)

Jungtinei Karalystei atstovaus Engelbert Humperdinck

Po daugybės svarstymų ir gandų, nacionalinis Jungtinės Karalystės transliuotojas BBC paskelbė, kad gegužės 26 dieną finale išgirsime legendinio šalies dainininko Engelbert Humperdinck atliekamą kūrinį (Jungtinė Karalystė priklauso „Didžiajam penketui“, kuris automatiškai kiekvienais metais dalyvauja finale, nesvarbu kokią vietą užėmė paskutinis šalies atstovas).

75-erių metu Engelbert gimė Indijoje. Į Europą persikėlė būdamas 10 metų, o dar po septynerių metų žengė pirmuosius žingsnius muzikos pasaulyje. Per daugiau nei pusę amžiaus besitęsiančią dainininko karjerą Engelbert pardavė daugiau nei 150 milijonų savo dainų įrašų kopijų visame pasaulyje ir turi gausybę muzikinių apdovanojimų. Azerbaidžane dainininkas varžysis su dar 42 šalių atstovais dėl „Eurovizijos“ dainų konkurso apdovanojimo — galimybės surengti konkursą Jungtinėje Karalystėje po ilgo laiko tarpo.

Beje, Engelbert netrukus švęs 76 gimtadienį, tai reiškia, jog jis taps bene vyriausiu dainininku, kuris kada nors yra dainavęs „Eurovizijos“ scenoje.

Kol kas BBC neskelbia, kokią dainą išgirsime Baku, tačiau žinoma, kad dainos kūrėjai ir prodiuseriai paskutiniais metais dirbo su garsiausiomis Jungtinės Karalystės bei viso pasaulio žvaigždėmis.

Vienas populiariausių dainininko kūrinių:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

6 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Ieva
Ieva
prieš 12 metus

🙂 sugebės sugebės.. pritariu.. F……

hdwhfgkc
hdwhfgkc
prieš 12 metus

aj…jie jau taip olimpines rengia. Kam jiems ta pirma vieta

dx
dx
prieš 12 metus

lopai tie britai turi tiek gerų ir žinomų grupių, o čia siunčia kažkoki vaikščiojanti numirėli, o paskiau verkia kad kiekvienais metais paskutinė vieta.

Furija
Furija
prieš 12 metus

Sugebės, sugebės. 🙂

Ramune
Ramune
prieš 12 metus

Nediskriminuokim del amziaus. Matysim, ar sugebes prisitaikyt prie siuolaikiniu tendenciju.

Rokas
Rokas
prieš 12 metus

O Jezau,iskasenu vakarelis