Eurovizija 2012 (atrankos)Eurovizija 2012 (renginys)

Rytoj šalys bus suskirstytos į pusfinalius, o Kipras rinks savo dainą

Rytoj Azerbaidžano sostinėje, Baku, 18.00 val. (Lietuvos laiku) prasidės ceremonija, kurios metu 37 šalys bus suskirstytos į du pusfinalius, vyksiančius gegužės 22 ir 24 dienomis. Konkurso šeimininkai šia proga nusprendė surengti tikrą šou, kuriame išvysime net keturių „Eurovizijų“ nugalėtojus: Ruslaną (2004 m.), Leną (2010 m.), Alexanderį Rybaką (2010 m.) ir, žinoma, Eldar ir Nigar (2011 m.). Renginyje taip pat pasirodys buvusios Azerbaidžano atstovės Aysel (2009 m.) bei Safura (2010 m.).

Renginį tiesiogiai galėsite stebėti oficialiame „Eurovizijos“ puslapyje.

Be to, rytoj taip pat bus paskelbtas šiųmetinio konkurso logotipas. O fanai iš visos Europos tikisi, kad per artimiausias dienas paaiškės daugiau detalių apie bilietus, akreditaciją, vizas ir tiksli 57-tosios „Eurovizijos“ vieta.


Paaiškėjus, kuriame pusfinalyje pasirodys visos šiemet konkurse dalyvausiančios šalys, visų akys kryps į Kiprą, kur vyks šalies atstovės Ivi Adamou „eurovizinio“ kūrinio rinkimai.

Trys kūriniai, „La la love“, „Call the police“ ir „You don’t belong here“, bus atiduoti žiūrovų ir komisijų teismui, kurie geriausiąjį rinks lygiateisiu balsavimu.

Renginys prasidės 21.00 val. (Lietuvos laiku), o jį stebėti galėsite paspaudę šia nuoroda.

„La la love“:

„Call the police“:

„You don’t belong here“:

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Viktoras
Viktoras
prieš 12 metus

CALL THE POLICE 🙂 🙂 🙂

Go
Go
prieš 12 metus

Go Ivi! Go La la love!