Eurovizija 2012 (atrankos)

Prieš „Eurovizijos“ atranką atlikėja KAMI išsiruošė „kelionei į kosmosą“

Jau vasario 4 dieną, pirmajame „Eurovizijos“ atrankų pusfinalyje pasirodysianti dainininkė KAMI (Kamilė Kielaitė) intensyviai ruošiasi konkursui ir savo kūrinio „Try“ giedrą, nuoširdžią dvasią ir nuotaiką bando perteikti vaizdu. Šios vaizdinės estetikos paieškos nuvedė atlikėjos kūrybinę grupę, kurios visi nariai, kaip ir pati Kamilė bei muzikantai — šiauliečiai, į Latvijos pajūrį… neįprastai fotosesijai. Tyras ir gaivus oras, žiemiškai rami jūra, dizainerės Dianos Nevedomskytės suknelių besiplaikstančio šilko lengvumas — visą tai komanda pasitelkė, norėdama puikiai perteikti ir papildyti Kamilės kūrinio „Try“ nuotaiką.

„Ankstų žiemos rytą visa kūrybinė grupė išvažiavome „kažkur“ į Latvijos pajūrį. Visų nuotaika pakylėta, nors ir kiek nerami — juk laukia gan rimtas išbandymas. Tačiau idėja ir noras stipresni už laukiančias atšiaurias darbo sąlygas. Pirmasis sustojimas: apsnigtos pušys, jūra, ramybė ir šaltis — bus linksma… Suknelės plaikstosi ore, viskas vyksta labai sistemingai, nes laiko mažai, kiekviena minutė brangi. Vaizdai aplink — tobulo grožio, ne be reikalo šią išvyką pavadinom „kelione į kosmosą“… Viskas atrodė taip nerealu — jūra, sniegas, rūkas, šaltis ir… adrenalinas! Visgi rezultatas (kurį galite pamatyti video įraše), nepaisant nušalusių galūnių ir nuovargio, manau, pavyko!“ — įspūdžiais dalinasi Kamilė.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Justas
Justas
prieš 12 metus

Blyn, kai isgirdau pirma kart, reakcija buvo mazdaug: nu grazu, bet eurovizijai silpna..

bet dabar jau puikiai isivaizduoju Kamile didziojoje Eurovizijos scenoje !! Puiki daina, ir balsas paneles labai grazus, bei dainuot gyvai tikrai moka! Sekmes dudeles, tau, Kami!!!

HM
HM
prieš 12 metus

Nuosirdu, paprasta, grazu…
Gal ir tinka eurovizijai, vienaip ar kitaip sekmes 🙂

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.