Eurovizija 2012 (atrankos)

„Eurovizijos“ atrankoje — unikalaus balso tembro savininkas Beissoul

Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje kūrinį „Why“ pristatysiantis Beissoul jau suglumino ne vieną savo klausytoją, sukeldamas abejonių, ar tikrai šio neįprasto balso savininkas yra lietuvis. Galime patikinti — taip.

Artūras Žabas, toks yra tikrasis sceniniu slapyvardžiu Beissoul pasivadinusio atlikėjo vardas, savo muzika su klausytojais pradėjo dalintis visai nesenai, tik prieš pusę metų, kuomet išleido savo debiutinį singlą „So unnatural“. Tuo metu vaikinas jau tiksliai žinojo ir buvo įsitikinęs, jog trokšta siekti karjeros aukštumų scenoje.

Jaunuolio gabumai atsiskleidė dar vaikystėje, kai septynerių metų Artūras bandė save išreikšti dainuodamas. Tačiau tuomet aplinkiniai į vaiko bandymus žiūrėjo gana skeptiškai ir netikėjo jo unikalumu.

Šiandien 23-jų metų vaikinas jau neįsivaizduoja savo gyvenimo be muzikos. Baigęs aktorinio meistriškumo studijas Muzikos ir teatro akademijoje, Beissoul nusprendė kurti dainas ir išbandyti savo kūrybinę jėgą įvairiuose muzikos stiliuose, tai ir paskatino jį dalyvauti nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje. Įkvėptas pasaulinio lygio atlikėjų, vaikinas įrašė keletą kūrinių su house muzikos grupe „Big City Boys“ bei „Mental Aim“ ir tuo pakerėjo „Cup of Sound“ studijos kompozitorių bei dainų kūrėją InLite, parašiusį žodžius bei muziką dainai „Why“.

Beissoul turi savitą muzikos stilių ir siekia nenusileisti savo dainų kokybe pasaulinio lygio atlikėjams. Kviečiame išgirsti ir įvertinti kūrinį „Why“, kuris jau vasarį skambės „Eurovizijos“ atrankos turuose.

Beissoul —„Why“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

42 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Jah
Jah
prieš 12 metus

Nuostabus balsas,tik jis vertas į euroviziją.

:DDDD
:DDDD
prieš 12 metus

paskaičiau kai kuriuos komentarus, tai juokinga pasidarė:DDD „dirbtinas balsas”, „pro nosį dainuoja” -NEJUOKINKIT ZMONIU, PROFESIONALAI BALSU VERTINTOJAI JUS:DDDDD

lolo
lolo
prieš 12 metus

Pritariu Sun dar gera šau reikia tai bus pasaka pasirodymas

Sun
Sun
prieš 12 metus

Labai gražus atlikimas, balso tembras nuostabus 🙂 Aš asmeniškai jo galėčiau klausyti ir klausyti 😉 Tikiuosi, kad jis važiuos į eurovizija ir atstovaus mūsų šalį 🙂

Aušra
Aušra
prieš 12 metus

Aš tik už šia daina, koks balsas ir daina gera. Eurovizijoje išsiskirtume iš kitų. 🙂 O gal ką radot iš Lietuvių ką galima dar siųsti į eurovizija? tiesiog nėra ko išrinkti dainos neturi jokio įspūdžio, o šia daina galima tikrai pagirti.

agnyte
agnyte
prieš 12 metus

jis privalo laimeti !!!!!

Mantas
Mantas
prieš 12 metus

„My country has a cancer –
Government is a big disaster”

tikra tiesa…

Tomuks In da House
Tomuks In da House
prieš 12 metus

Cia komentarus paskaicius tai ziauru 😀 negana to kad pats dainos stilius isskirtinis, idomus ir hipnotizuojantis, bet ar bent vienas klausetes sitos dainos? ar bent suprant apie ka daina? vien uz dainos prasme, siandienos realybe.. galu gale paziurekit kas daresi Graikijoje,Ispanijoje, kokie ivykiai dejosi.. Sita daina dabar labai laiku ir vietoje, manau tikrai atsiras daug neabejingu sitai dainai viso pasaulio mastu ne tik Europos..

Deima
Deima
prieš 12 metus

Am…netuziu zodziu,cia yra XXI amziaus atradimas lietuvos muzikos istorijoje!!!Baltaodis europietis su juodaodzio balsu,jis gal koks mutantas?eina sau…as apsalus.

Rasa
Rasa
prieš 12 metus

Neįtikėtina. Tai daugiau nei gera muzika ir puikus balsas. Super.

Gintarė
Gintarė
prieš 12 metus

Nerealus balsas. :)) Pati daina žiauriai gera. Faktas, kad per aukštas lygis Eurovizijai, bet bent proga tapt plačiau žinomu. 🙂 Jei ne Eurovizija manau nebūtų daugelis net žinoję, kad lietuviai turi tokią grupę kaip „Beissoul”.. 🙂 Sėkmės jums muzikinėj karijeroj. 🙂

Viktorija
Viktorija
prieš 12 metus

na, cia lietuviskas Anastacia balso variantas 😀

joker
joker
prieš 12 metus

to atstovas: Tavo komentaras – vemalas. O del balso dirbtinumo, tai gal nesamoniu nerasykit, jei nesusigaudote balso tembro unikalume!
Beissoul linkiu didziules sekmes Eurovizijoje, o toliau tinkamu metu, tinkamu zmoniu kurybiniame kelyje!!!;)

atstovas
atstovas
prieš 12 metus

balsas tai kazinau vemalas

Vilija,
Vilija,
prieš 12 metus

Kažkokia nesąmonė 😀 nuobodu…

Monika
Monika
prieš 12 metus

labai labai patiko. Žodžiai neįpatingi, bet muzika ir balsas itin sužavėjo. Kolkas dar tikrai vertesnio kandidato negirdėjau.

studente
studente
prieš 12 metus

bet daina tikrai labai faina. Reik balsa keist 🙂

studente
studente
prieš 12 metus

visiska nesamone, dainuoja pro nosi. 🙂 sekmes

draugas
draugas
prieš 12 metus

kaip juokinga skaityt komentarus,kurie skelbia 100procentini balso dirbtinuma,kai zinai tiesa,as laukiu kol klausytojai isvys tave scenoje ir isitikins ,kad tai nezmoniskai didele dievo dovana.tu ja tikrai turi ir net nesvarbu ar pateksi tu i eurovizijos didziaja scena,bet faktas kad esi to vertas ir privalai dziugint bet lietuvos muzikos myletoju ausis ir sirdis:)visada tave palaikysiu,gerbsiu tavo darba ir linkesiu sekmes.e.l.

Komentatoriams
Komentatoriams
prieš 12 metus

Pliusai:
– balsas originalus,
– daina įdomi ir turi drive’ą, mano manymu tikrai atitinka „Eurovizinius” kriterijus.

Minusai:
– balso tembro originalumas išspaustas 100% dirbtinai, kaip sakė vika, o ne duotas Dievulio. Žinia, kad tokius tembrus jau seniai sėkmingai naudoja užsienio atlikėjai. Puikus pavyzdys – Novaja volna 2009 Jurmaloje laimėtopjas – filipinietis Sandhy Sondoro:
http://www.youtube.com/watch?v=pq2NT3fev4U
Nuo 30s jis pilnu tempu jungia „smėlį” ir taip traukia iki pat pabaigos. Bet pliusas tas, kad parodo didžiulį diapazoną, iki kurio Beissoul’ui dar reikėtų padirbėti.
– žiūrėsim, ar gyvai parodys bent dalį to efekto, kurį girdime studijiniame variante.

ad_wou
ad_wou
prieš 12 metus

man tai graziai, patiko 🙂

to vika
to vika
prieš 12 metus

kliedesiai..pabandyk padirbt toki balsa ,paziuresim kas gausis.CIA TIK DIEVULIS GALI DUOTI TOKI BALSO TEMBRA

vika
vika
prieš 12 metus

labai girdisi balso dirbtinumas. ryškiai užspaudžia viduje ir gaunasi toks storas 🙂 betkokiu atveju daina visai gera, bet vėlgi, neužkabina. klausiau kelis kartus ir neužsikirto nei vienas motyvas. eurovizijoje tai labai svarbu…

Rolka
Rolka
prieš 12 metus

Jeigu jis tikrai taip sudainuos realiai tai be abejonės reikia siųsti jį… Tai kažkas tikrai naujo.

uhu :D
uhu :D
prieš 12 metus

kas ce per 😀 ryskiai manau nusivilsiu kai pamatysiu ji gyvai dainuojant 😀

as
as
prieš 12 metus

NA JIS IR NUSTEBINO PRITARIU 16-TAM.BALSAS ISSKIRTINIS TOKIO DAR NETUREJOME KEISTA ,KAD APIE JI NIEKO NEZINOME REIKIA JI PRASUKTI REKLAMOJE JIS TIKRAI TO VERTAS

Lakkys
Lakkys
prieš 12 metus

Pasaulinio lygio daina – skamba per gerai, kad būtų realybė…
Turiu omeny, jog per sudėtinga Lietuvos laidžiai ir netgi mūsų „profesionalams”, tad turiu rimtų abejonių dėl jos pasisekimo…
Tačiau vis vieną palaikau; daina ir vokalas – vieni geriausių LT muzikos istorijoje;)

Tauras
Tauras
prieš 12 metus

Šiaip tai labai geras gabaliukas, tikrai kabinantis 🙂 Balsas tai į Seal’o labai panašus. :)) Aišku dar daug dainų negirdėjau, bet kolkas šitas pirmoje vietoje. Atrankos finalą tikrai turėtų pasiekti, tik aišku žinant, kad patį galutinį sprendimą (superfinale) ką siųsti į Euroviziją darys „gerbiamoji” komisija, tai nedaug šansų, kad praeis į europinę sceną. Aišku gal klystu, gal ir komisiją sužavės šita daina :))

skaistusia
skaistusia
prieš 12 metus

daina po koltas neužkabina 😛

Ramune
Ramune
prieš 12 metus

Matysim, kaip gyvai sudainuos ir jei viskas O.K, tai ,ŽMONĖS, SIŲSKIME JĮ KOMISIJOS VERDIKTUI FINALE.

As
As
prieš 12 metus

mam nepatiko, reikia kita daina… 😀

paula
paula
prieš 12 metus

va cia tai nerealu !!!!

x
x
prieš 12 metus

Žiūrėsim , kaip gyvai padainuos

Tadas
Tadas
prieš 12 metus

Idomi daina, turinti kazka kas kabina. Jeigu realiai jis taip padainuos, ir sukurs kazka idomaus scenoje. Tai tik ji reikia siusti.

Viktoras
Viktoras
prieš 12 metus

Praėjo daina ir tiek net nepastebėjau kada . Nepatiko 🙁

disco
disco
prieš 12 metus

niou niou niou 🙂 kazkaip ne pagal balsa daina.balsa dievinu,bet daina…

Rolka
Rolka
prieš 12 metus

Nu jo, tikrai ne mano stiliaus daina, kažkokia savotiška, bet kartu įdomi. Klausosi tikrai gerai. Su mielu noru sutikčiau siųsti ją, tačiau juk čia Lietuva… Išrinks vėl kokia baladę…

Tomas
Tomas
prieš 12 metus

Na jau daina !! Tikrai ispudinga , bei balsas ne Lietuviskas o toks uzsienietiskas. Jei viskas gerai tai turetu buti vienas is pretendentu 🙂

Justas to LP
Justas to LP
prieš 12 metus

SUPER

Rokas
Rokas
prieš 12 metus

Ziauriai gerai turetume ji tikrai issiust tik ar komisija taip pat pasitikės nelabai garsiu atlikėju

gera
gera
prieš 12 metus

kazkuo ta daina visiskai skiriasi nuo kitu 🙂 saunuolis 🙂

joker
joker
prieš 12 metus

OMG, OMG…unreal!!! Tokia pirma rekacija:) antra reakcija: reik ji siust, bus koziris toj Eurovizijoj:D

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.