Eurovizija 2012 (atrankos)

Į „Eurovizijos“ atranką bliuzo įneš Dovydas Maščinskas

Pernai nacionalinėje atrankoje žiūrovams kūrinį „Dirty avenue“ pristatęs bliuzo atlikėjas Dovydas Maščinskas šiemet vėl bandys sužavėti publiką. Šįkart su naująja savo kūrybos daina „Simply you“. Ar turėsime progą jaunąjį atlikėją išvysti nacionalinės „Eurovizijos“ pusfinaliuose, sužinosime maždaug už poros savaičių.

Dovydas aktyviai koncertuoja ir dalyvauja įvairiuose festivaliuose jau nuo 2008-ųjų, kuomet įkūrė grupę „David Smash Band“. Platesnei auditorijai vaikinas tapo žinomas po to, kai prieš porą metų sudalyvavo pirmajame „Lietuvos talentų“ sezone.

Dovydas Maščinskas — „Simply you“:

„Eurodienos“ žiniomis, savo laimę „Eurovizijos“ atrankoje šiemet taip pat žada išbandyti Donatas Montvydas, Monika Linkytė, Martynas Beinaris, Kamilė Kielaitė, kolektyvas „Chill out, have no doubt“, Simona Milinytė bei pernai nacionalinėje atrankoje sužibėję „The Independent“.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
gerbeja
gerbeja
prieš 12 metus

MAscinskas labai man patinka, jo dainos super, sita ypac. Net jei nezinociau,kad lietuvis atlieka , pagalvociau kad uzsienio gabalas.O tai jau yra gerai, nes daugeliuose lietuviu kuriniuose labai per dasug jaucias tas lietuviskumas;/

Lina
Lina
prieš 12 metus

Sėkmės!

G
G
prieš 12 metus

Mldc!

Rokas
Rokas
prieš 12 metus

Vel jis??Ar jam dar negana gėdos??

Nepriklausomas Radikalas
Nepriklausomas Radikalas
prieš 12 metus

Saunuolis Dovydai! smagu ziuret kaip kasmet ”augi”! Sekmes Tau sykart!

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.