Vaikų Eurovizija

Pirmieji scenoje — Latvija, Moldova, Armėnija ir Bulgarija


Elke Roels (EBU) nuotr.

Ankstyvą antradienio rytą į „Vaikų Eurovizijos“ sceną pirmoji žengė Latvijos atstovė Amanda Bašmakova. Sužavėti Europą savo lyriškuoju kūriniu apie „seną gerą draugą“ šunį „Moondog“ mergina bandys viena — be pritariančiojo vokalo ar šokėjų. Šeštadienį Amanda pasirodys antra, po Rusijos atstovės, kuri šiandien repetuos paskutinė. Primename, kad šiandien dauguma atstovų dar nevilki sceniniais rūbais.



Elke Roels (EBU) nuotr.

Viena į sceną žengia ir Lerika iš Moldovos. Jaunoji atlikėja, atlikdama kiek koketišką kūrinį „No, no“ tiesiog švyti pasitikėjimu savimi bei demonstruoja išlavintą balsą. Ar šis derins pelnys daug balsų iš komisijos bei žiūrovų, sužinosime jau šeštadienį. Repeticijos metu Lerikos naudojamas kėdes tiesioginės transliacijos metu pakeis motociklas.




Elke Roels (EBU) nuotr.

Konkurso sceną šįryt išbandė ir konkurso šeimininkai armėnai. Dalitos numeris išlieka panašus į tokį, kokį matėme nacionalinio finalo metu bei „Welcome to Armenia“ kūrinio vaizdo klipe. Scenoje — penki šokėjai. Skrydžio į Armėniją tematikai perteikti naudojamos kėdės bei lagaminai, o šeštadienį ko gero išvysime ir stiuardų aprangą. Dalitos vokalinis atlikimas, deja, nedžiugina ir, nepaisant gan stipraus kūrinio, gali pakišti koją.



Elke Roels (EBU) nuotr.

Pirmasis iš vos trijų konkurso dalyvių vaikinų scenoje — Bulgarijos atstovas Ivan Ivanov. Jam scenoje, kaip ir Dalitai, talkina 5 energingi šokėjai. Atlikėjas palieka neblogą įspūdį, tačiau ar į „Vaikų Euroviziją“ po dviejų metų pertraukos grįžusiai Bulgarijai šypsosis sėkmė, kol kas sunku prognozuoti.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Lenta
Lenta
prieš 12 metus

qw – Ką aš čia kritikuoju, aš tiesiog sakau, kaip man atrodau 😀

qw
qw
prieš 12 metus

To lenta….nebutum lietuvis/lietuve tik kritikuot ir temoka.

Lenta
Lenta
prieš 12 metus

Be to, vertinu:

Latvija – jos dantys atrodo KAIP ŽIRAFOS 😀
Moldova – kam tas skudurų rankinukas?
Armėnija – melodiją kažkas paaukštino. Dalitos balsas lyg nukirptas.
Bulgarija – blanku. Tiek fonas, tiek dainavimas.

qw
qw
prieš 12 metus

Latvija ir Moldova <3

Lenta
Lenta
prieš 12 metus

Pirmieji, ne Pirmiėji. Klaidas taisykit 🙂

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.