Vaikų Eurovizija

Lietuvos atstovė Paulina išlydėta į Jerevaną

Šeštadienio popietę Vilniaus oro uoste į Armėnijos sostinę Jerevaną išlydėta Lietuvos atstovė „Vaikų Eurovizijoje“ Paulina Skrabytė bei jai pasirodymo metu talkinantis kauniečių kolektyvas „Ups“. Jaunosios atlikėjos ateinančią savaitę laukia dvi asmeninės repeticijos konkurso scenoje. Pirmoji — jau antradienį 10.15 val. Lietuvos laiku, antroji — trečiadienį.

Kaip Paulinai seksis sužavėti Europą savo kūriniu „Debesys“, sužinosime jau šeštadienį, gruodžio 3 d. Tiesioginės transliacijos pradžia — 20.30 val.

„Lietuvos Ryto“ reportažas iš Vilniaus oro uosto:

 

 

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

10 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Senseless
Senseless
prieš 12 metus

pff > Kas buvo anksčiau(gal kur buvot anksčiau) ? 🙂 Panašu nematei nacionalinės atrankos, nes ten Milita laimėjo tarp žiūrovų, tačiau finaliniam TOP3 tik komisija rinko, kuri į TOP3 tik vos ne vos prastūmė Pauliną(kuri net nepateko rodos į TOP5 žiūrovų)… Žiūrovų balsavimas buvo tik akių dumimas, kuris tokiems kaip TU tik ir suveikė.

/Bevardis/

pff..
pff..
prieš 12 metus

Apsiverkit dabar.. Išrinko, tai išrinko.. Kur buvo anksčiau?

Justas13 to siaubas
Justas13 to siaubas
prieš 12 metus

Pritariu 100%…

siaubas
siaubas
prieš 12 metus

nu bezabrazija, lietuva turejo tokia daina, Milita toki kurini pristate, o issiunte kazkokia pieva, ir daer balsavima daro, juk aisku kad i 10 vos ne vos pateks… o is militos ir suaugusieji galetu pasimokyti, ko reikia eurovizijai. aciu uz nuomones gerbima:)

dari
dari
prieš 12 metus

kaip galejo tokia issrinkti, juk balso nera

Little V
Little V
prieš 12 metus

Sėkmės Paulinai. Bet of course, Katerina laimės ^^ ir pakartos Bilaną. Buvo antroj vietoj, po metų pertraukos first one.

Senseless
Senseless
prieš 12 metus

Prasta apklausa, teko balsuot už 9-13 vietą, nors tikrai nesu prieš Pauliną, tiesiog manau ji užims 9 vietą, nes tikrai yra prastesnių dainų už jos, tačiau ir TOP5 Paulinai nešviečia, nes būkim atviri, laimėti ji neturėjo atrankoj(gal kažkas padėjo aš nežinau ir man nerūpi), buvo geresnių dainų, o su šita daina ir jos silpnu balseliu TOP3 nešviečia. Užtenka po jos dainos paklausyt Rusijos ar Baltarusijos dainos, viskas tampa aišku…
P.S. O dar ta latvijos daina, tokia panašaus stiliaus, tikrai nepadės.
P.P.S. Čia ne šypsenų konkursas, deja. 🙂

/Bevardis/

x
x
prieš 12 metus

paskutine vieta garantuota!

Justas
Justas
prieš 12 metus

Jau balsas komentatorės tai atrodo, kad ne į Armėniją išlydėjo, o anapilin.. ;DDD
SĖKMĖS PAULINAI !!!!

Gabrielius
Gabrielius
prieš 12 metus

Sekmes!!!!!!

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.