Eurodiena.lt

„Eurodienos“ pašnekesiai — startuoja!

Po neilgos pertraukos kviečiame Jus, „Eurodienos“ skaitytojai,  į „Eurovizijos“ „Skype“ pokalbių kambarį, kur galėsite diskutuoti apie „Eurovizijos“ įvykius, aktualijas ir ne tik.

Žemiau esančioje formoje įrašykite savo „Skype“ vardą ir ne už ilgo būsite pridėti į pokalbius.

POKALBIAI LAIKINAI NEVYKSTA. ARTIMIAUSIAS POKALBIŲ KAMBARYS BUS ATIDARYTAS ANTROJE SAUSIO MĖN. PUSĖJE.

Dėmesio: visą rugsėjį čia Jūsų laukia „Eurovizijos“ žinių konkursas, kurio metu atsakę į dienos klausimą galite rinkti taškus ir laimėti simbolinius prizus — ženkliukus su Lietuvos „Eurovizine“ širdele. Mėnesio pabaigoje susumavus taškus, dovanos atiteks dviem geriausiai pasirodžiusiems dalyviams.

Klausimai užduodami vieną kartą per parą, kaskart skirtingu (18, 19, 20, 21, 22 ar 23 val.), „Eurodienos“ redakcijos suplanuotu, tačiau neviešinamu, laiku. Linkime sėkmės!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Danas
Danas
prieš 12 metus

Sveiki, Giržadai,

Turbūt prisimenate pokalbį, po paskelbimo Lietuvos atrankos rezultatų, kai Milita, susitarę, nustūmėte į „šalį”….Manau, kad suprantate, kad išvaistėte krūvą Lietuvos mokesčių mokėtojų pinigų ir eilinį kartą, dėl savanaudiškų tikslų, paminėte Lietuvos įvaizdį. Ko gero senatvė….laikas atsistatydinti. Siūlyčiau, savo egoistiškas ambicijas įgyvendinti, kokiam kitam projekte…na pvz, Vilniaus krašto chore, Chorų karuose 🙂 to bent Europa nematys…. 😉

Tas pats,
Danas

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.