Eurodiena.lt

„Eurodienos apdovanojimai 2011“: geriausiai apsirengę atstovai ir specialus apdovanojimas

„Eurodienos apdovanojimai“ — tai projektas, skirtas simboliškai išrinkti tuos, kurie šių metų „Eurovizijoje“ buvo geriausi ir kuriais labiausiai liko sužavėti lietuviai. Daugiau informacijos apie apdovanojimų eigą rasite paspaudę čia.

Šiandien beliko pristatyti jau paskutines kategorijose, tačiau jose ir dar keturiolikoje kitų už favoritus balsuoti galite iki liepos 20 dienos.

Geriausiai apsirengę atstovai: apranga — neatsiejama „Eurovizijos“ konkurso dalis,  prisidedanti prie bendro pasirodymo įspūdžio kūrimo. Atlikėjų rūbai neretai prikausto žiūrovo dėmesį prie ekrano labiau, negu daina ir tampa įdomiu diskusijos objektu. Kviečiame išrinkti geriausių sceninių drabužių savininkus.

Kaip atrodė visi šių metų dalyviai, galite prisiminti paspaudę čia, čia, bei čia.

[polldaddy poll=”5220414″]

Specialus apdovanojimas: tai apdovanojimas už tai, kas netilpo į ankstesnių 15 nominacijų rėmus. Čia nerasite balsavimo variantų, nes juos sukursite būtent Jūs! Apačioje esančioje formoje įrašykite, kam ir už ką skirtumėte dar vieną apdovanojimą. Jūsų siūloma nominacija gali būti įdomi, šmaikšti arba visai paprasta. Iš visų siūlomų kandidatūrų geriausias 3—5 išrinks „Eurodienos“ komisija.

Siūlymų priėmimas baigėsi. Ačiū!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Ina
Ina
prieš 12 metus

Justai – pamiršai paminėti Jedward <3 (Airija) :))

Pink
Pink
prieš 12 metus

Justai – del Svedo jau uzknisai. o del specialaus tj supper. ;DD

Just@s
Just@s
prieš 12 metus

Geriausiai apsirengę atstovai: Danija, Gruzija, Rusija, Slovakija, Švedija.
Specialus apdovanojimas Armėnijos atstovės Emmy mamai už tai, kad ji išdrįso paduoti EBU į teismą dėl to, kad Emmy nepateko į finalą :DDD