Eurodiena.lt

„Eurodienos apdovanojimai 2011“: geriausias į finalą nepatekęs pasirodymas ir labiausiai neįvertintas finalo pasirodymas

„Eurodienos apdovanojimai“ — tai projektas, skirtas išrinkti tuos, kurie šių metų „Eurovizijoje“ buvo geriausi ir kuriais labiausiai liko sužavėti lietuviai. Daugiau informacijos apie apdovanojimų eigą rasite paspaudę čia.

Jau rytoj pristatysime paskutines kategorijas, tačiau, neužbėgdami įvykiams už akių, kviečiame išsirinkti iki 5 dalyvių dar dviejose apdovanojimų kategorijose.

Geriausias į finalą nepatekęs pasirodymas: šiemet po kiekvieno pusfinalio atsisveikinome su devynių šalių atstovais. Neabejojame, jog kai kurie iš jų, Jūsų manymu, buvo verti finalo scenos, tačiau, kol nėra sukurta tobula balsavimo sistema, belieka bent simboliškai išrinkti labiausiai nuvertintus pusfinalių dalyvius.

[polldaddy poll=”5217829″]

Labiausiai neįvertintas finalo pasirodymas: žiūrovo nuomonė ir „Eurovizijos“ rezultatai dažnai būna gana skirtingi. Gal užėmęs 15 vietą dalyvis Jums buvo vertas pirmojo trejeto? O gal lentelės pabaigoje likusį pasirodymą norėjote matyti bent jau dešimtuke? Galbūt 11 vietos savininkas, anot Jūsų, buvo vertas pergalės? Kviečiame rinkti labiausiai neįvertintus finalo pasirodymus.

[polldaddy poll=”5217843″]

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Just@s
Just@s
prieš 12 metus

Geriausias į finalą nepatekęs pasirodymas: Izraelis, Latvija, Lenkija, Norvegija, Turkija.

Labiausiai neįvertintas finalo pasirodymas: Estija, Rusija, Vokietija, Airija ir Švedija ;D

Deividas
Deividas
prieš 12 metus

kaip gali būti 2 Islandijos?
20. Islandija
21. Islandija
(už Lietuvą balsuot negalima, bet kodėl numeracija nuo 2-ro numerio?)
tai kaip mums dabar reikia balsuot?

Ben.
Ben.
prieš 12 metus

Eurodiena, pataisykite labiausiai neįvertinto finalo pasirodymo nominacijoje 21 numerį, nes ir ties 20-tu, ir ties 21-u numeriu jūs įrašėte Islandiją, nors 21-ą vietą finale užėmė Suomija.