Eurovizija 2011 (dalyviai)

„Eurovizijos“ dalyviai atsipalaidavo Graikijos vakarėlyje

Iš Diuseldorfo praneša „Eurodienos“ reporterė Virginija.

Pasibaigus individualiųjų repeticijų maratonui, sekmadienio vakarą į Diuseldorfo širdyje esantį „Monkey’s“ klubą visus savo fanus kvietė Graikijos atstovas Loucas Giorgas ir kiprietis Christos Mylordos. Vaikinai susirinkusiųjų fanų bei žurnalistų prašė palaikyti juos pusfinalių metu, nes Graikija jau šiandien pradeda pusfinalio generalines repeticijas, o Kipras į didžiąją sceną lips ketvirtadienio vakarą.

Vakarėlio metu netrūko ir kitų „Eurovizijos“ dainų konkurso žvaigždžių, kurios ne tik pozavo su fanais bei atsakinėjo į žurnalistų klausimus, bet ir stengėsi atsipalaiduoti, šokdami šokių aikštelėje. Rusijos atstovas Aleksej Sparrow išvyko gan anksti — visai netrukus jo laukia pirmojo pusfinalio repeticija. Nors scenoje Prancūzijos atstovą Amaury Vassili matome rimtą ir susikaupusį, nulipus nuo scenos jis visiškai nesiskiria nuo kitų — vakarėlio metu jis dėvėjo džinsus ir marškinėlius, nuolatos šypsodavosi ir mielai bendraudavo su kiekvienu. Daug dėmesio sulaukė ir Anastasia Vinnikova (Baltarusija) ir Bulgarijai atstovaujanti Poli Genova, į vakarėlį atvykusios jam jau įsišėlus.

Vokietijoje nėra užmiršta ir mūsų šalis: keli fanai, pasidomėję, iš kur esame atvykę, labai apsidžiaugė ir pradėjo dainuoti mūsų atstovės Evelinos Sašenko dainos „C’e ma vie“ priedainį. Jie teigė, kad Lietuvos daina yra viena geriausių visame konkurse ir būtinai turime ją išvysti finale. Vienas prancūzų žurnalistas dėkojo už tai, kad šiemet „Eurovizijoje“ skambės prancūzų kalba (pats Prancūzijos atstovas konkurse dainuoja korsikiečių kalba).

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus