Eurovizija 2011 (renginys)

„Esprit“ arenoje šėlo Airijos atstovai Jedward

Iš Diuseldorfo praneša „Eurodiena“ reporterė Virginija.

Pieter Van Der Berghe (EBU) nuotr.

Devynioliktu numeriu ketvirtadienį scenoje pasirodys linksmieji broliai dvyniai iš Airijos John ir Edward, bendrai vadinami tiesiog — Jedward. Charizmą, gerą nuotaiką ir energiją atlikėjai spinduliuoja ne tik scenoje pasirodymo metu ar spaudos konferencijose, bet ir ruošiantis repeticijai — visad pasako frazę, kuri prajuokina susirinkusiuosius stebėti jų pasirodymo.

Šiandieną Jedward pasirodė scenoje jau su koncertiniais drabužiais, tai — raudoni ir blizgantys, šiek tiek padidintais pečiais švarkai, juodos kelnės bei žinoma žymiosios jų šukuosenos. Pasirodymo pradžioje vienas iš dvynių guli viduryje scenos, kitas stovi šalia. Pagrindiniams dainininkams padeda du, kostiumus vilkintys vaikinai, kurie pasirodymo pradžioje yra priklaupę su mikrofonais, ir juodomis suknelėmis vilkinčios merginos.

Ekranuose matome juodai baltus ir raudonus vaizdus, tai — šokantys brolių siluetai ir piešti bučiniai. Pasirodymo metu po visą areną vis keisdamos kryptį juda mažos švieselės. Airijos choreografija puikiai atidirbta, Jedward tiesiog mėgaujasi ta sumaištimi, kurią jie kuria ant scenos.

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

13 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Ha
Ha
prieš 12 metus

Ne nu uz ka as juos taip myliu! Kokie jie nerealus!!! ir tokie grazus!!! :DDD! Atvaziuotu jie koncertuoti i lietuva…nei uz ka nepraleisciau! Ir daina ju superine xD gaila kad jie nelaimejo…nes jie tikrai simtakart geresni uz azeirbadzianus…yay!!!

lulu
lulu
prieš 12 metus

ziauriai faini ;DDD

disco
disco
prieš 12 metus

ale per ta fona artistu nesimato!!!

Sinfulcookie
Sinfulcookie
prieš 12 metus

Fonas tai gerulis pas juos, bet pati daina man nepatinka. Kažkaip klausaus ir visai neidomu, neištempiau nei dvieju minučiu.

Miglaja
Miglaja
prieš 12 metus

Patinka man jie. Crazy vaikinukai. Turi cinkelio 😀 Smagu į juos žiūrėt ir daina jiems tinka :]] Be to kiek pastebėjau jie turi gan neblogą humoro jausmą ;]]]

Ilona
Ilona
prieš 12 metus

Man jie patinka, tikiuosi i finala pateks. :))

chichichi
chichichi
prieš 12 metus

Ka zinau, kaip kokia vaiku eurovizija. 😀

Tincka
Tincka
prieš 12 metus

Nors balsai nelabai dera tarpusavyje ir giliau pakapscius galima rasti simtus minusu,siu vaikinuku energija,sarkazmas ir visa tai kartu uzgozia visus nesklandumus. Tiesa pasakius del vieno su reportere nesutikciau, 2:34 aiskiai matyti,jog vienas is ju uzsimirso 😀 taciau tai tik pastebejimas 🙂

Tautvydas
Administratorius
Tautvydas
prieš 12 metus

Saunuoliai. Dainuoja daug geriau, nei dauguma is ju tikejosi. : )

Mini-me
Mini-me
prieš 12 metus

Man irgi tas jų balaganas patinka 😀

pirst
pirst
prieš 12 metus

man tai jie patinka, sakykit ką norit. tie trykšte trykšta originalumu ir džiaugsmu. Man smagu žiūrėt į juos 🙂

disco
disco
prieš 12 metus

siaubas,daina tragiska,vaikiska,balsai irgi dar vaikiski,visa daina ausi rezia,cia isvis fenomemas,kaip jie tokie populiarus,juos tik i vaiku eurovizija deleguot!