Eurovizija 2011 (renginys)

Scenoje — Žemės gelbėtojas iš Suomijos

Pieter Van Den Berghe (EBU) nuotr.

Prieš dar vieną pertraukėlę antrą kartą Diuseldorfo arenoje pasirodė Suomijai atstovaujantis Paradise Oskar. Vaikinas, kaip ir sekmadienio repeticijos metu, scenoje yra vienas, groja gitara. Nepasikeitė ir fonas — jame, prasidėjus kūriniui, matomi kosmoso vaizdai, vėliau buvo galima matyti besisukančią žemę.

Vaikinas kūrinį atliko gerai, tačiau beveik nejudėjo. Vis dėlto, pernai panašų pasirodymą parodžiusiam belgui Tom Dice lygių pirmajame pusfinalyje neatsirado. Ar suomiui taip pat pasiseks?

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Svaiska
Svaiska
prieš 12 metus

Jeigu ne jo tas paprastumas, būtų OK… 😉

J
J
prieš 12 metus

Man atrodo as itariu kodel taip yra ir kaip viskas bus. Krc siena susideda is keturiu led ekranu. Viduryj du sujungti i viena siena, o sonuose yra biski priekyje. Ir kai bus balsavimas tai viduriniai du prasiskirs i sonus ir atsivers green roomas, nes jis yra uz pat scenos. Bet as tiksliai nzn, man tik atrodo.

Just@s
Just@s
prieš 12 metus

Su normaliom kamerom viskas ok bus.
O daina, atlikėjas ir vaizdas scenoje PUIKUS

Eimantas
Eimantas
prieš 12 metus

E geras. Rimtai…

J
J
prieš 12 metus

Bet pize. Matosi gi akivaizdus scenos brokas, kruis lb krinta i akis ir kodel niekas neistaiso. Atkreipkit demesi i zemes linija nuo 1.05 gaunasi ne apvali zmeme o kampuota. Ir as ne pirmam pasirodyme tai matau.