Eurovizija 2011 (renginys)

Rusijos atstovo repeticija

Pieter Van Den Berghe (EBU) nuotr.

Šiandien dar kartą scenoje pasirodė ir Rusijos atstovas Aleksej Vorobjov. Daugiausia tamsiomis spalvomis apšviestoje scenoje vaikinas kūrinį pradeda ant pakylos. Jam iš šonų ne tik keli šokėjai, tačiau ir du dideli šviečiantys ekranai, kurie dainos eigoje yra stumdomi.

Be abejo, energingam kūriniui reikia ne ką mažiau judrios choreografijos. Vis dėlto, panašu, kad Rusijos komanda bent jau su šia užduotimi susidorojo puikiai.

Tiek Aleksej, tiek kiti scenoje esantys žmonės vilki tamsius drabužius. Išimtis — pagrindinio vokalisto balti marškinėliai.

Ar Rusijai pavyks po 2 metų pertraukos sugrįžti į geriausiųjų dešimtuką, jau kitą savaitę spręs senasis žemynas.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

13 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
labaaai
labaaai
prieš 12 metus

Labaai,labai patinka,galėtų laimėt jis 😀
Aš nesuprantu,kuo ta Eric daina visiems patinka ir jis pats,man ten tokia nesąmonė … 😀

ash
ash
prieš 12 metus

Visai nieko, tik uždainis silpnas.

to D.J.
to D.J.
prieš 12 metus

Oj klysti, viskas kaip tik atvirkščiai. atvirkščiai, Vorobjovas dar nieko nepasiekė, o jau sužvaigždėjęs. Va, kur problema! Tiek to, tepasirodo jis gerai, tegu tik nebesigiria, nes tikrai jį nuskalpuos. Bilanas niekada nesigyrė, kad jis laimės. O laimėjo. Tai du skirtumai: girtis – ir laimėti iš tikrųjų,

D.J.
D.J.
prieš 12 metus

Seniau man Bilanas tikrai labai patiko. Pasiklausau jo kartais ir dabar. Taip, jis geras dainininkas, turi ir švelnų, lyrinį balsą, ir stiprų „operinį” vokalą.
Taip, Bilanas jau ir yra žvaigždė. Jis tai pasiekė sunkiai dirbdamas nuo nulio, augęs nedideliame Rusijos miestuke.
Vis dėlto, man labiau prie širdies Aleksėjus. Pažiūrėjus jo įvairius video iš kelionių bei kt. žmogus atrodo mielas bei labai linksmas.
O tuo tarpu Bilanas man dabar atrodo šiek tiek pasipūtęs. Taip, jis taip pat geras žmogus, kiek žinau, visus žaislus gautus per pasirodymus ir savo pinigų paaukoja vaikų namams. Bet jo atsakymai per interviu man atrodo kaip „sužvaigždėjusio” žmogaus.

to D.J
to D.J
prieš 12 metus

Visiškai klysti, deja. Na, bet tai tavo nuomonė. Daug skaitau rusų spaudos ir maždaug susigaudau, kas ten vyksta šou pasaulyje Dima Bilanas labai plastiškas atlikėjas, manoma, kad Aleksejus netgi truputį jį kopijuoja. ir Dima visai nepasipūtęs, jis kaip tik labai draugiškas. jGalų gale jis jau ir žvaigždė. O Aleksejus dar nieko nepasiekė, o jau taip giriasi, net mūsų žurnalistai tai pastebėjo (,,Lietuvos rytas”).. Va tai bloga, nes jeigu nieko nelaimės, taigi žmonės jį užės vargšą. Neperšokus griovio – nesakyk ,,op”.

D.J.
D.J.
prieš 12 metus

Bilanas šoko per Euroviziją? Kada tikrai šoko?
Aš klubų pasukiojimo arba pastovėjimo ant ledo neskaitau dideliu šokiu.
Ir šiaip, Bilanas kaip tik yra gana pasipūtęs. Prieš 2008 metų Euroviziją, tai tikrai buvo.
Na, o apie dabar, net nekalbu.

Svaiska
Svaiska
prieš 12 metus

Nepatiko.Tegu su Saade konkuruoja ir toliau, žiūrėsim santykėlius 🙂

Daina
Daina
prieš 12 metus

o man nelabai, daina banaloka. vaikinas gražus, bet be cinkelio. manau, kad nelaimės, gal tik pateks į dešimtuką. Dima Bilanas ir dainavo ir šoko, ir aplamai buvo inteligentiškesnis. o Aleksejus prisigyrė visur spaudai kad jis laimės. ir iš kur pas jį tiek pasipūtimo? O juk laimės greičiausiai Eric Saade.

Greta
Greta
prieš 12 metus

Na nežinau, neturi vaikinas charizmos, nors tu ką. Lybg ir gražus, bet cinkelio trūksta. Gal kad daina tokiabanali. Su Dima Bilanu nėra jo lyginti, anas ir dainuoja geriau, ir šoka, ir aplamai labiau sexy. Manau, bus gerai, jei Aleksejus pateks į dešimtuką. Pergalės jam tikrai nematyti. Eric Saade daug geresnis. Be to, man labai nepatinka Aleksejaus perdėtas pasitikėjimas savimi. Ir rusų spaudoje prisiskaičiau, kaip jis viur gyrėsi laimėsiąs konkursą, dėl to tik ir važiuoja. Kaip jis nebijo taip girtis, gi paskui jį užės dėl to. Dima Bilanas daug inteligentiškesnis,

chichichi
chichichi
prieš 12 metus

tikrai balsuosiu. viskas suderinta – ir daininkas grazus ir daina tokia „catchy” is bendras vaizdas puikus. 🙂

Eimantas
Eimantas
prieš 12 metus

Pritariu D.J. :)))
ir matos labai didelis patobulejimas po pirmos repeticijos:))

Vika
Vika
prieš 12 metus

Dainuoja jis tikrai geriau už Eric Saade…

D.J.
D.J.
prieš 12 metus

Man patinka, kaip jis gerai šokai ir tuo pačiu metu gerai dainuoja. Ne kiekvienas taip gali! Nugalėtojas, Bilanas nors ir gana gerą balsą turi, vis tiek net nešokdamas nesugebėjo taip padainuot. O ką jau bekalbėt apie 2006 metais man itin įsiminusį akcentą – „we’re dancing on „braušen” glass” 😀

O šiaip Vorobjovas man patinka. Toks nepasikėlęs, kaip visi Rusijos „žvaigždūnai”. Ir sugeba dauuuug ką, jei pasidomėtume juo – dainininkas, aktorius, šokėjas (ir ant ledo), kaskadininkas, pagal profesiją futbolininkas, o dar ir keliais instrumentais groja 😀 Gal robotas? ;D

Žodžiu, sėkmės jam. Daina gal šiek tiek nuvalkioto stiliaus, bet žiūrint pasirodymą, patinka 😀