Eurovizija 2011 (renginys)

Evelinos Sašenko spaudos konferencijos akimirkos

Alain Douit (EBU) nuotr.

Evelina po savo pirmosios repeticijos bei jos peržiūros, lydima Lietuvos komandos narių, keliavo į „Eurovizijos“ konkurso spaudos centrą, kur jos laukė susitikimas su žurnalistais.

„Po pirmos repeticijos buvome netikėtai nustebę: personalas buvo labai draugiškas ir akimirksniu padarė pakeitimus, kurių prašėme“ — gerų žodžių organizatoriams negailėjo Lietuvos delegacijos pirmininkas Audrius Giržadas.

Paklausta apie dainos tinkamumą „Eurovizijai“, Evelina teigė: „Ne, aš nebijau, kad daina per sunki šiam renginiui. Be to, „Eurovizija“ yra dainos ir dainavimo konkursas, taigi jo esmė — balsas ir daina. Šou ar cirkas — antroj eilėj“.

Susirinkusiems smalsuoliams mergina sudainavo kūrinį prancūzų kalba:

Po konferencijos Eveliną pakalbino tinklalapis „ESCKaz“ (rusų kalba):

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

10 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Tautvydas
Tautvydas
prieš 12 metus

Bet Evelina Sašenko kaip išgražėjo per 2 mėnesius , vos atpažinau 😛

Lakkys
Lakkys
prieš 12 metus

Bet tai žmonės, ką jūs kalbat, palaukit,
jūs manot, kad kompozitoriai ir atlikėjai neatsižvelgia į šio konkurso auditoriją bei klausytojus? Visi žino šio konkurso koncepciją, tai ir kuria sintezę tarp kažko profesionalaus bei paprasto popso, kitaip niekam nei konkursas, nei jo dainos nepatiktų. TAI YRA DAINOS, PRITAIKYTOS VISIEMS EUROPOS KLAUSYTOJAMS, nuo muzikantų iki kaimo tundrų…

J
J
prieš 12 metus

to jau nusobodai nusisneket.

to #6
to #6
prieš 12 metus

pasipūtėlė! parodydama savo ”išmanymą”, tu parodai, kad nk nežinai. Palauk, paminėsi mano žodį. Staiga sustosi ir suprasi, kad esi buka ;D pigi daina, kuri skurdi savo muzikine struktūra: pora frazių, bumčikai.

Nebūtinai orkestras šiai dainai, apskritai. Nebebūtų tokių klubinių dainų. Juk tai ne menas, juo labiau ne muzika

to to #2
to to #2
prieš 12 metus

hahahah ! Jazzas ir klasika ! Nu iki asaru juokiuosi ! Vaike, muzikoj as ismanau daug ! Oi kaip daug ! Ir pasakysiu tik viena- sita daina yra viena pigiausiu visame konkurse ! „Tai mano gyvenimas, daugiau jokio lietaus, as zinau as radau meile gyvenimui” wtf? Cia taip skamba klasika? Kuo tai geriau uz „o mergyte, as zinau tu manes nemyli, bet viska pakeisiu tralivali” NIEKUO ! Ir neaiskink, kad as nieko neismanau. Zinau Sarah Vaughan ! Va ten tai dziazas ! Bet esu tikra tu jos negirdejai ! CHEAP AND CHEESY ! Va, ka sako apie sia daina ekspertai. Rodomi gestai subtilumo neprideda. Gerbiu Evelinos vokala, bet daina oi kokia nevykusi.

to pridedu
to pridedu
prieš 12 metus

Tokiai dainai orkestras? neizeidinek orkestro !

to #2
to #2
prieš 12 metus

šiek tiek parodai savo išprūsimą. Ar tai popsas? Tai tarp klasikos ir džiazo

pridedu
pridedu
prieš 12 metus

plius ”daina per sunki tokiam konkursui”. Krenta jo lygis. Še jums, pasipūtėliai, kuriems reikia šou, blizgučių! ;D Kaip norėčiau, kad grotų orkestras, būtų super

oi
oi
prieš 12 metus

” As nebijau, kad daina per sunki Eurovizijai”-ot tai tau sunkumas. Tarsi mirtmetal5 dainuotu. Dieve brangus, juk tai eiline popsine balade apie nieka. Kaip gerai zmones apie save galvoja…

Senseless
Senseless
prieš 12 metus

„Šou ar cirkas – antroj eilėj” – tiesiai į dešimtuką. 🙂

/Bevardis/

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.