Eurovizija 2011 (dalyviai)

Evelina Sašenko pasirodė Lenkijos televizijos informacinėse laidose

Evelinos Sašenko dainos pristatymas Lenkijos publikai neapsiribojo vien pasirodymu rytinėje laidoje. Praėjusio ketvirtadienio vakarą mergina dalyvavo „TVP Info“ kanalo vakarinėse žiniose „Info dziennik“ bei „TV Polonia“ informacinėje laidoje „Polska 24“. Lietuvos atstovės buvo klausiama apie sprendimą dalyvauti „Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje, savo dainą, jos prancūziško pavadinimo kilmę, apie muzikinio kelio pradžią, gimtąjį miestelį bei kitus dalykus.

„Eurodienos“ žiniomis, savo viešnagės Lenkijoje metu Evelina taip pat davė interviu kultūrinių ir visuomeninių įvykių laidai „Kulturalni.pl“ bei nusifilmavo televizijos žaidime „Jaka to melodia?“ (Kokia tai melodija?). Laidos bus transliuojamos, atitinkamai, balandžio 30 bei gegužės 7 dienomis.

Evelina Sašenko laidoje „Polska 24“:

Laidoje „Info dziennik“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

8 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
to mini-mi
to mini-mi
prieš 12 metus

bet kas tiems lietuviams darosi… jei ji lenke tai negali atsovauti Lietuvos?? arba kode negali filmuotis Lenkijoj??? atsipeikyk! Rybakas atsovavao Norvegija, nors pats rusas ar baltarusas ar kas ten toks, ir visa Norvegija ji palaike. o cia idiotizmas kazkoks…..ir tai vadinasi europietiskas mastymas? runkeliu mastymas, kitaip nepavadinsi.

Rimvydas
Rimvydas
prieš 12 metus

Aš nesuprantu tik viena, kodėl jūs taip nenorite girdėti, kad Evelina lenkė? Kas čia bloga? Mūsų tautos jau nuo viduramžių eina šalia, tai nenuostabu, kad Lietuvoje gyvena daug lenkų, o Lenkijoje lietuvių.

Mažiau kritikuokit, o daugiau patys veikit. 😉

Just@s
Just@s
prieš 12 metus

O Viešpatie..
Nesireklamuoja – blogai.
Reklamuojasi – irgi blogai.
Nėra prasmės Lietuvoje reklamuotis, aišku, galėjo kokį atsisveikinimo koncertą surengti, bet nežinau ar tokiam koncertui ji turi pakankamai dainų.
O Lenkijoje reklamuojasi, ten ją gerbia ir myli, Lenkija mūsų pusfinalyje ir manau, kad mes tikrai pretenduojam šiemet nuo Lenkijos gauti 12 balų 🙂

Mini-me
Mini-me
prieš 12 metus

Tai Lenkiją ir tegul atstovauja. o Žvaigždžių Duetų aš neskaitau kaip jos reklamos

to mini-me
to mini-me
prieš 12 metus

gal televizoriaus neturi? Nedaug tenka įsijungti, bet matau ją žvaigždžių duetuose. Profesionalams nebūtina eit į teliką. O kodėl gi nesilankyti savo gimtinėj? Gavo kvietimą, tai kas čia tokio?

Viktoras
Viktoras
prieš 12 metus

LIETUVA IR EVELINA aš palaikau Evelina

Mini-me
Mini-me
prieš 12 metus

Lietuvoj per tiek laiko niekur jos negirdėjau, nei per vieną laidą nemačiau, o Lenkijoj tai filmuojas…

Simona
Simona
prieš 12 metus

Džiaugiuosi už Eveliną ir linkiu sėkmės.

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.