Eurovizija 2011 (dalyviai)

Pristatyti Makedonijos ir Turkijos atstovų vaizdo klipai

Vis daugiau ir daugiau „Eurovizijoje“ dalyvaujančių šalių pristato savo kūrinių vaizdo klipus. Šį kartą tai suskubo padaryti Turkijos ir Makedonijos garbę Diuseldorfe ginsiantys atlikėjai.

Vladko Ilievski tik prieš keletą dienų paviešino atnaujintą kūrinio „Rusinka“ versiją, o dabar savo gerbėjų būrį bando praplėsti išleisdamas vaizdo klipą, kuriame Makedonijos atstovas, nubudęs iš miego, pradeda savo kelionę eidamas pro vis naujas duris, kur atranda ne tik skirtingo tipo ar paskirties kambarius, bet ir naujus žmones ir skirtingus jų gyvenimus.


Vienas iš labiausiai lauktų vaizdo klipų buvo pristatytas tik šiandien ir tai padarė roko grupė iš Turkijos „Yüksek Sadakat“. Kūrinio pristatymas prasideda kiek netikėtai — dirigentas atsistoja ir pradeda diriguoti nedideliam styginių instrumentų ansambliui, kai staiga pasikeičia vaizdas ir jis supranta, jog stovi prieš sunkiosios, o ne klasikinės muzikos atlikėjus. Grupei vaizdo klipe puikiai pavyko sujungti ir parodyti dviejų skirtingų kartų (jaunosios ir senosios) būdą, kad kiekvienas širdyje esame jaunas ir šiek tiek pakvaišęs, nesvarbu, kiek metų bebūtų. Turkijos atstovų darbą kviečiame įvertinti ir Jus:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus