Eurovizija 2011 (renginys)

Šiek tiek naujienų apie šių metų „Eurovizijos“ dainų konkursą

eurovizija-2011

Šiandien Diuseldorfe prasidėjusio visų 43-jų šiais metais „Eurovizijoje“ dalyvaujančių delegacijų vadovų susirinkimo metu buvo paskelbta nemažai detalių apie būsimąjį konkursą.

Visų pirmiausia, ARD atstovas Schreiber kaip svarbiausią priežastį, dėl ko buvo pasirinktas Diuseldorfas, o ne kitas Vokietijos miestas rengti „Eurovizijoje“, įvardijo „Esprit“ areną, kuri, kaip manoma, yra moderniausia šalyje.

Konkurso metu spaudos centras įsikurs prie pat arenos esančioje lengvosios atletikos sporto salėje. Jame bus 700 darbo vietų ir 300 kompiuterių akredituotiems žurnalistams. Prie pat spaudos centro stovės palapinės, kuriose bus tiekiamas maistas.

Verta paminėti, kad šįkart scenoje, kitaip nei Osle, bus didelis LED ekranas. „Žaliasis kambarys“, kuriame sėdės dalyviai po savo pasirodymų, bus įrengtas už scenos, o visi pasirodymai bus filmuojami net 26-iomis kameromis.

Vinjėtese, kurias matysime prieš kiekvienos šalies pasirodymą, išgirsime šių metų šūkį „Feel your heart beat“ kiekvienos valstybės kalba.

Taip pat buvo paskelbti atlikėjai, pasirodysiantys finalo metu. Pradžioje pernai nugalėjusį kūrinį „Satellite“ atliks Stefano Raabo muzikantų grupė, o balsavimo metu savo pasirodymą dovanos garsus Vokietijos atlikėjas Jan Delay.

Primename, kad jau rytoj 14.00 val Diuseldorfe bus traukiami visų šalių pasirodymų eilės numeriai. Transliacija bus pasiekiama eurovision.tv svetainėje, o „Eurodienoje“ nuo 13.55 val. laukite nuolat pildomo straipsnio apie burtų traukimo ceremoniją.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

6 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Ra
Ra
prieš 13 metus

Tikiuos flashmobas bus

Miroslav
Administratorius
Miroslav
prieš 13 metus
Atsakinėti į  Ra

Nebus. Tai buvo vienkartinė norvegų idėja 🙂

Justas
Justas
prieš 13 metus

Ra , as irgi manau kad puiku sitas dalykas su kalba. O vinjete labai grazi sukurta:)))

TinA
TinA
prieš 13 metus

Mano rasybos pataisymas dziaudiasi-dziaugesi vietoj sau – konkursa

TinA
TinA
prieš 13 metus

Vokieciai tikrai dziaudiasi rengdami si sau ir nori padaryti puiku

Ra
Ra
prieš 13 metus

Vinjėtese, kurias matysime prieš kiekvienos šalies pasirodymą, išgirsime šių metų šūkį „Feel your heart beat“ kiekvienos valstybės kalba. SUPER!

Ir labai gerai kad scena bus kitokia nei praitu metu, turejo atrodyti ispudingai bet nieko gero nebuvo.. 🙂