Eurovizija 2011 (dalyviai)

Rusijos viltis „Eurovizijoje“ — Aleksej Vorobjov

Aleksej VorobjovLikus dviems savaitėms iki šalių delegacijų atstovų susitikimo Diuseldorfe, savo atstovą skuba paskelbti ir Rusija. Šiemet, atsisakęs atviros atrankos, nacionalinis transliuotojas Pirmasis kanalas šalies garbę gegužę vyksiančiame konkurse patikėjo populiariam atlikėjui Aleksej Vorobjov. „Eurovizijoje“ skambėsiantis kūrinys „Get you“ bus pristatytas lygiai už savaitės — kovo 12 dieną.

Dainą „Get you“ sukūrė Švedijoje gyvenantis RedOne, daugeliui puikiai žinomas kaip populiarių visame pasaulyje atlikėjų Lady Gaga, Enrique Iglesias ir Alexandra Burke dainų autorius. Švedijoje nacionalinėje atrankoje dalyvaujanti daina „Dance Alone“, atliekama merginų grupės „Love generation“, yra taip pat šio kompozitoriaus kūrinys, bandęs patekti į „Euroviziją“.

Didžiausioje pasaulio valstybėje gimęs ir augęs Aleksej čia yra vienas populiariausių dainininkų ir aktorių. Pernai metų rudenį dalyvavo televizijos šou „Ledas ir liepsna“, kuris buvo transliuojamas ir Lietuvoje, bei iškovojo pirmąją vietą. Dvidešimt trejų metų atlikėjas atstovauti gimtajai šaliai „Eurovizijos“ dainų konkurse bandė 2008 ir 2009 metais vykusiose nacionalinėse atrankose, deja, nesėkmingai.

Rusija — viena sėkmingiausių konkurse dalyvaujančių valstybių pastaraisiais metais. Trejus metus iš eilės Rusijos atstovai karaliavo pirmajame trejetuke, paskutinieji du atstovai „Eurovizijos“ dainų konkurso finale pasiekė 11 vietą. Penkioliktąjį Rusijos atstovą Aleksej Vorobjov konkurse  išvysime pirmojo pusfinalio, kuris vyks gegužės 10 dieną, metu.

Kūrinys, su kuriuo dainininkas bandė patektį į 2008 metų „Euroviziją“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

9 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
luarita
luarita
prieš 12 metus

grazi daina bet ta daina sukure lady gagos dainu autorius

Hideo
Hideo
prieš 13 metus

Man ji pasirode nuobodi. :/

Greta
Greta
prieš 13 metus

Tai kad nelabai ir seksius. Neryškus, kaip visi blondinai.

Greta
Greta
prieš 13 metus

Yra jau daina rusų Youtube. Šiandien išklausiaui. Daina kaip daina, neiįsiminti, tik daug nukopijavimų nuo kitų grupių. tokia neoriginali. Net patys rusai komentuoja: o kodėl prodiuseris mūsų dainai panaudojo atliekas nuo kitų dainų?

Ane
Ane
prieš 13 metus

Seksius, nesvarbu ta daina, už veidą balsuosiu

haha
haha
prieš 13 metus

😀

Saulė
Saulė
prieš 13 metus

Greta- juk dainos,su kuria šiais metais dalyvaus,bus pristatyta tik kovo 11d.Dabr niekas jos dar nėra girdėjęs.

Greta
Greta
prieš 13 metus

bet daina nekokia: lyg kopijuota iš Bon Jovy, lyg dar iš kokio tai. Nejaugi plagiatas? Vaikinas simpatiškas, bet nieko ypatingo. Trūksta charizmos.

Baby
Baby
prieš 13 metus

Meilutis toks. Miau.