Eurovizija 2011 (atrankos)

Paaiškėjo Austrijos atstovas „Eurovizijoje“

NadineŠiandien vyko nacionalinis finalas Austrijoje, kurio metu scenoje pasirodė dešimt internetiniame balsavime sužibėjusių pretendentų, norinčių atstovauti savo šaliai Diuseldorfe.

Komisija bei žiūrovai nusprendė, kad verčiausia pergalės bei kelialapio į „Euroviziją“ yra Nadine Beiler su daina „The Secret Is Love“.

20-metė atlikėja scenoje debiutavo 2007 metais, kuomet būdama vos 16-kos metų laimėjo Austrijos televizijos talentų šou „Starmania“. Po pergalės atlikėja išleido pirmąjį singlą „Alles was du willst“, o kiek vėliau — debiutinį albumą „Komm doch mal rüber“. Šiuo metu Nadine studijuoja universitete, Tirolyje.

Tai bus 44 „Eurovizijos“ dainų konkursas šiai šaliai. 1966 metais Austrijai pergalę iškovojo Udo Jurgens su daina „Merci Cherie“. Vėliau šios šalies atlikėjams sekėsi ne itin sėkmingai ir 2007 metais Austrija nusprendė sustabdyti dalyvavimą konkurse.

Nadine Beiler pasirodys antrajame pusfinalyje, o kaip jai seksis ir ar pavyks sužavėti konkurso žiūrovus, sužinosime gegužės 12 dieną.

Nugalėtojos pasirodymas finale:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

7 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hideo
Hideo
prieš 13 metus

Vilnius 2012 😀

saliamis
saliamis
prieš 13 metus

Tai ka as vadinu tikra balade, o ne evelinos nuobodybe. Jei ne pati evelina, tai musu butu visiskai baisi

taip
taip
prieš 13 metus

Zinot, kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad mes su evelina lb gerai pasirodysim

Inga
Inga
prieš 13 metus

O man visiškai neužkabino.
Tokia nuobodi,monotiška ji man ;/

as
as
prieš 13 metus

normali tokia 😀

Fanas
Fanas
prieš 13 metus

Nedaug atstovų klausiau, bet ši daina tai tikrai užkabino. Austrijos stipri daina, kaip grįžtant į Euroviziją po tiek laiko. Tikiuosi matyt juos finale. 🙂

uhu :D
uhu :D
prieš 13 metus

neblogai visai 🙂 aisku finalui per silpnai 🙂