Eurovizija 2011 (dalyviai)

Į „Euroviziją“ vyksta Evelina Sašenko!

13-evelina-sasenkoPo beveik tris valandas trukusio įtempto ir permainingo nacionalinio finalo Lietuvoje, sužinojome, kad gegužės mėnesį „Eurovizijos“ dainų konkurso šurmulyje Diuseldorfe suksis Evelina Sašenko su lyriška daina „C’est ma vie“. Dainininkė pirmajame etape buvo tiek komisijos, tiek televizijos žiūrovų favoritė. Antrajame etape jai taip pat pavyko išsaugoti lyderės poziciją: beveik 30 taškų skirtumu aplenkė Liną Adomaitį, kuriam komisija skyrė antrąją vietą.

Dvidešimt ketverių Evelina Sašenko šiuo metu studijuoja džiazo vokalą, aktyviai koncertuoja. Sėkmingai dalyvavo televizijos projekte „Žvaigždžių duetai 5“, o 2009 metas atlikėją galėjome išvysti Lietuvos televizijos projekto „Triumfo arka“ antrajame sezone.

Tai jau antrasis Evelinos bandymas pakliūti į „Euroviziją“ — prieš metus ji liko trečioje vietoje, nusileidusi laimėjusiai grupei „InCulto“ ir Aistei Pilvelytei. Antras kartas nemelavo — šiemet absoliučiu komisijos ir žiūrovų sutarimu Evelinai patikėta ginti Lietuvos garbę tarptautiname konkurse.

Kartu su galimybe atstovauti Lietuvai Vokietijoje atlikėja pelnė ir LATGA-A įsteigtą 25 000 litų prizą.

Dainą „C’est ma ve“ išgirsime pirmojo pusfinalio metu gegužės 10 dieną.

Vieta Dalyvis
Žiūrovų balai
(skliausteliuose balsų skaičius)
Komisijos balai Galutiniai balai
1. Evelina Sašenko
12 (6895) 12 (168) 24
2. Linas Adomaitis
8 (2914) 10 (106) 18
3. Rūta Ščiogolevaitė 7 (2253) 7 (99) 14
4. Monika 10 (3424) 2 (40) 12
5. Donatas Montvydas 6 (1783) 4 (60) 10
6. Liepa 1 (588) 8 (102) 9
7. Sasha Song 0 (251) 6 (67) 6
8. Urtė Šilagalytė 5 (1591) 1 (31) 6
9. „The Independent“ 0 (560) 5 (62) 5
10. Donatas Montvydas ir Sasha Song 0 (249 ) 4 (60) 4
11. „Vigroses“ 4 (913) 0 (28) 4
12. Martynas Beinaris 3 (699) 0 (1) 3
13. Viktorija Ivaškevičiūtė 2 (670) 0 (17) 2

* — galimi smulkūs skaičių neatitikimai.

Evelinai Sašenko pergalę pelnęs pasirodymas:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

55 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Erika
Erika
prieš 13 metus

No insult intended, but this song is either The Perfect Sleep Pill or The Right Toillet Break Moment. I’ll say no more. Vat tokie komentarai…. Na Balsas nuostabus, bet daina tikrai mano manymu netinkama eurovizijai… 🙂

skaistusia
skaistusia
prieš 13 metus

hebra tai ar bus per nauja daromas finalas? ae ne bus? :/

as tai as
as tai as
prieš 13 metus

ji jos balsa puikus as net suzavejusi 🙂 puiku ji gali uzimti 5 vieta 🙂

Libby
Libby
prieš 13 metus

Man Sashenko neisimine, bet verta vaziuoti. Norejau monikos, bet uz evelina taip pat buvau. nuosirdumas pakeres

Aivis
Aivis
prieš 13 metus

Žmonės,paskaitykit oficialioj ESC svetainėj komentarus apie mūsų dainą. Jau jaučiu paskutinės vietos dvasią 😀

Klondaikas
Klondaikas
prieš 13 metus

iš tų likusių trijų geriausia buvo Rūta… bet aplamai buvau už Montvydą..ir liepa..

Klondaikas
Klondaikas
prieš 13 metus

man dabar jau gėda…

Baka
Baka
prieš 13 metus

Eurovizija – zmoniu supriesinimo konkursas 😀 Tik tiek galiu pasakyt. Neziurejau siais metais eurovizijos,nors buvau didziausia fanatike ligi siol. Bet kai isgirdau,kas laimejo, tuo labiau nebenoresiu ziuret pacios eurovizijos. Ir taip aisku – PRALAIMESIM PIRMAM ROUNDE ;D

Tomas
Tomas
prieš 13 metus

Adomaitis buvo vertesnis , vel nieko gero is Eurovizijos nelauksiu …

Jacpot
Jacpot
prieš 13 metus

Dazniausiai visi specialistai tiek cia,tiek jusu taip daznai minimoje eurovision.tv yra tiesiog zmones,kurie tik kalba ir vargu ar balsuoja,jus manote,kad balsuoja paaugliai,jaunimas?Neturiu jokiu patikimu saltiniu,bet bent jau pats manau,jog vis delto balsuoja suauge zmones,kuriems vienas ar keli skambuciai pernelyg daug nereiskia taip,kad kaip bus pamatysim,realiaii,paciame konkurse viskas visada atrodo visiskai kitaip…Nustokite lujotis,yra kaip yra,o ar balsuos,ar ne,pamatysim geguzes gale;]

Laima
Laima
prieš 13 metus

Balsuos ar nebalsuos europa – čia mes šiandien neatsakysime. Bet išrinko tą ką šiai dienai turime geriausio. Deja – esam labai neturtingi ir ne dainininkais , bet kompozitoriais. Šiuo metu jų Lietuvoje kaip ir nėra. Todėl dainos (dauguma) neįdomios, nemelodingos. Man smagu kad mūsų šalį atstovaus gero balso savininkė, ji tikrai nemėtys savo kelnių ir už tai nelauks balsų kaip buvo praėjusiais metais. Tikiu , kad ir europoje yra išmanančių apie gerą vokalą

skaistusia
skaistusia
prieš 13 metus

Mingaudas pilnai su tavim sutinku 😀 tie kurie mano kad Evelina gali patekti į finalą tai jums siūlyčiau pasiskaityti eurovizijos setainėje ką apie tą daina rašo užsieniečiai. nes tiek aš skaičiau tai jiems nepatiko ir ji jiems atrodo nuobodoka 😀

Betty
Betty
prieš 13 metus

Puikus balsas, saunuole Evelina 🙂 sekmes :))))))))))))

Mingaudas.
Mingaudas.
prieš 13 metus

Galiu dabar lažintis DRĄSIAI kad ir iš milijono, kad į finalą Lietuva nepateks. Vat žiūrėdami eurovizijos pusfinalį prisiminkit mano žodžius.

Simona
Simona
prieš 13 metus

Noriu Rūtos! Visų pirmą ji atėjo su tikslu ir ji tiek bando, o ji tokia buvo…kitokia. Ji verta tos pergalės.

Ra
Ra
prieš 13 metus

Jei taip, tikiuos Monika laimes 😀

to as
to as
prieš 13 metus

iš kur sužinojai

as
as
prieš 13 metus

Pala, bus per nauja daromas finalas? Oujeee.

a
a
prieš 13 metus

Puikus pasirinkimas!

Rokas
Rokas
prieš 13 metus

Ne nu Lietuvoj kaip visada viskas tinka graži daina viskas gerai o kai išrenka jau negerai tai ko jus patys nekeiciat balsavimo rezultatų o gal patys dar ir balsavot už Eveliną tik gėda prisipažint

:::
:::
prieš 13 metus

Aišku daug kas yra nepatenkintas, kiti yra patenkinti. Bet žmones kiekvienas gali išsakyti savo nuomone gi nevisiems turi viskas patinkt. Man irgi nepatiko Evelina, balsavau už kitą grupe labai, ir kas. Vistiek palaikysiu Evelina. Ir nevarykit čia ant jos, gi ne ji save išsirinko, o Lietuva. Nors ir nepatinka, bet būkit bentjau už Lietuva. :))

BL
BL
prieš 13 metus

Nu užknisot su tokiais komentarais kai kurie. Amžinai jums viskas blogai. Vietoj to geriau susitaikytumėt ir palaikytumėte mūsų atstovę… Bet ne.. Kur tau.. Lietuviai yra lietuviai. Nė vienoj tautoj turbūt daugiau taip nėra.
Na, gal aš ir norėjau, kad važiuotų Adomaitis ar dar kas nors. Bet Evelina tikrai turi puikų balsą ir aš ją būtinai palaikysiu.

.................
.................
prieš 13 metus

O dabar aš jum kažką parodysiu dėl ko galima daryti iš naujo balsavimą http://www.youtube.com/watch?v=rvbwRqmKX5U stebėkite koks numeris parodytas 1676 nors Balsavimas vyksta 1667 numeriu ir tik prie jų taip buvo parašyta, kad suklaidintų žiūrovą, aš ir labai daug mano pažįstamų balsavo už šią dainą o ji surinko vos 560 balsų net mažiau nei pusfinalyje. Ajajajjai negražu, kad ir nelaimėtų šita daina , bet vis tiek turėjo aukštesnę vietą paimt gėda!!!!!!!!!!!!!!!!!

eurovivision fan
eurovivision fan
prieš 13 metus

Aš labai džiaugiuosi,kad Evelina Sašenko važiuos į Diuseldorfa.Pagaliau,nepasigaidinsim kaip iprastai 😀
Reikia džiaugtis,kad tokie žmonės eina ir bando,linkiu jai didelės sėkmės.Ka gali žinoti,gal mums nusišypsos laimė,ir busim finale

str
str
prieš 13 metus

labai daug kur visi bedavojasi, jog si daina nuobobi, neissiskirianti, jog reikia linksmo pasirodymo ir tt. Va, cia kazkas parase, kad 2012m vel noresim ko nors gyvo…bet pala, o Inculto jau uzmirsot??? gyvas pasirodymas buvo, tai ko net i finala nepateko, a??! (tikrai nevarau ant sios grupes, visada priimu tai, kas isrinkta, nors pati sergu uz ka kita) Zodziu, esme ta, jog visiskai nereiskia, ar daina lyrine ar ne, ji gali lygiai vienodai buti tiek pastebeta, tiek patirti fiasko, ir tokiu pavyzdziu yra n!!!

Miglaja
Miglaja
prieš 13 metus

Gerai, žmonės, jūs imate mane erzinti. Man labai įdomu, ką vakar veikėte ? Tikrai abejoju ar balsavote už jums labiau patinkančius atlikėjus. Labai lengva nieko nepadarius, kad situacija būtų kitokia, ateiti čia ir lietį pyktį. Evelinos dainavimo stilius ir man nepatinka, bet ji nekalta, kad tauta ją išsirinko. Tai gal nors kartą suaukim. Apskritai manau, jog reikia palaikyti savo šalį bet kokiu atveju.

Nikas
Nikas
prieš 13 metus

Pirmajame pusfinalyje aš matau šias išskirtines valstybes: Šveicarija, Lietuva, Lenkija, Norvegija. Kiti arba kopijos, arba banalybės.
Jūs tik rodote savo išprusimą. Negaliu pasakyti, kokią vietą užims, tai nėra labai svarbu. Bet tikrai žinau, kad ją tikrai pastebės. Tikriausiai gaus nemažai pasiūlymų.

Ilona
Ilona
prieš 13 metus

Nu va, vel garantuota paskutine vieta. Kaip niekas nesupranta kad tokios nuobodžios dainos niekada nelaimes…

as
as
prieš 13 metus

* — galimi smulkūs skaičių neatitikimai. rimtai smulkus? 🙂 cia visur klaido sasha ir montell gavo 50, montell gavo 50, the inthependent 52, o ne po 60, daug labai daug suklystu ziurovu balsavomas…

2o11
2o11
prieš 13 metus

Šaunuolė Evelina, bet aš visvien klausysiu Rūtos dainos. :>

Destiny
Destiny
prieš 13 metus

Geriau būtų Rūta patekus. Dabar tai čia, ta Evelina gal ir gerai dainuoja ir panašiai, bet daina tokia ką žinau, ne visai Eurovizijai.

qw
qw
prieš 13 metus

Eurovizijoje pasizymes labai geru balsu. Bet man asmeninskai pati daina nelbai uzkabina. Rutos daina buvo su tokiais bosais ir labiau uzkabinanti. bet dideles sekmes tikekimes geriausio.

nesamone
nesamone
prieš 13 metus

mano prognoze; lietuva vel kazko ieskos gyvo 2012 eurovizijai po patirto 2011 fiask again. kitais metais noreciau matyt kazka paprasto ir kabinancio kaip bjelle ir peru.

Ane
Ane
prieš 13 metus

O ką aš sakiau..
Nors paskaičius oficialioj svetainėj komentarus nujaučiu,kad vėl pravalas laukia mūsų šalelės. Dabar supratau,kad daina rimtai primena iš Disney barbių pasakas su laiminga pabaiga 😀

Evil
Evil
prieš 13 metus

Mano nuomone,turėjo važiuoti Linas Adomaitis.Tiesiog sužavėjo jo daina,paprastumas,toks vežantis relax’as.Žinoma,tikrai negalvojau,kad Lino daina būtų pasiekusi kokių aukštumų,gal net ir finalu nekvepėtų,tačiau aš buvau vienareikšmiškai už jį.Na,o apie Evelinos dainą nieko doro pakomentuot ir negaliu,nebloga daina,puikus atlikimas,tačiau Eurovizijai niekada to neužteko,šių metų Eurovizija – tikrai ne išimtis.Anyway,sėkmės jai!

as
as
prieš 13 metus

Padarys- nepadarys, koks skirtumas, bet vien i ja pazvelgus mane paima nervas. nezinau kodel. Gal todel, kad inai per daug jau saldi tokia.

Kalija
Kalija
prieš 13 metus

Surūgeliai jus surūgeliai. Kas pateko tas ir pateko, bent Sašenko napadarys gėdos, o dėl finalo dar pagalvočiau. O ką jūs žinote gal šia daina Europa susižavės, o gal ir ne. Pagyvensim pamatysim…

Artūras
Artūras
prieš 13 metus

Klausant šios dainos keliose vietose mane nukrėtė šiurpas – keletas akordų priminė Niamh Kavannagh – „It’s for you”

Inga
Inga
prieš 13 metus

Taip,Evelina turi puikų balsą..Tačiau šita daina yra nuobodi,senamadiška,skirta Operos,bet ne Eurovizijos scenai.. Jau dabar užsieniečiai šaiposi iš šitos dainos:sako,va,per šitą dainą bus galima į tualetą nueit arba kad girdėjo panašią dainą 1961metais.Apgailėtina 🙁 Atrodo,kad gyvenčiau atsilikėlių šaly..Žmonės,kur buvo jūsų akys vakar 🙁 Norit vėl pasirodyt taip,kaip pasirodėm su Milium?

Romualdas
Romualdas
prieš 13 metus

Komisija tikrai turėtų skitri nemažai balų 😉 Šaunuolė Evelina, sėkmės 🙂

skaistusia
skaistusia
prieš 13 metus

pirma vieta nuo galo garantuota 😛

Lakkys
Lakkys
prieš 13 metus

Nu mentalitetas jūsų tai nerealaus lygio, o muzikinis supratimas dar aukštesnio,
Mąstykit realiai, juk ji nieku gyvu nenusidainuos, nei trupučio nebijo scenos, beje turi STYGINĮ ansamblį, o ir daina efektinga;D
Šaunuolė Evelina, parvežk ką nors gero;]

as
as
prieš 13 metus

Pritariu Mantei, Man tai vien paziurejus i ta Sasenko, nervas paima, nezinau kodel. O daina tikrai neysimena, ir siaip….
Mano manymu turejo vaziuoti Linas, o komisijoj prisirinko Sasenko draugiu, so…

.................
.................
prieš 13 metus

Nekaip neprisimenu šios dainos tokia bonalybe… Tegul ir dainuoja toj triumfo arkoje ……

Monika
Monika
prieš 13 metus

vaikeli, kokią gėdą gali padaryt tokia daina? Ar pateks į finalą ar ne, nesvarbu, bet gėdos ji TIKRAI nepadarys. Puiki daina ir profesionalus atlikimas. Super.

Mante
Mante
prieš 13 metus

Man toke daina fe ir inai pati fe. Nu bet ka padarysi nepirmas ir nepaskutinis kartas kaj lietuva apsijuoks. Atrodo tiek daug yra lietuvoje dainininku bet kai i eurovizija niekas neina. Cia tik mano asmenine nuomone.

NEFERITĖ IS THE BESTEST EVAR
NEFERITĖ IS THE BESTEST EVAR
prieš 13 metus

ugh, kur Neferitė?

Tautvydas
Administratorius
Tautvydas
prieš 13 metus

Sveikinimai!!!

Just@s
Just@s
prieš 13 metus

Gėdos nepadarys, į finalą pateks, o ten kaip bus taip bus, gal į kokį top 15 įsipaišysim :)) SĖKMĖS

kkk
kkk
prieš 13 metus

ai nu ir gerai, bent geda nebus. Bet Ruta butu buvus geriau 🙂