Eurovizija 2011 (dalyviai)

Šiandien savo dainas pristatys Prancūzijos bei Bosnijos ir Hercegovinos atstovai

Amaury VassiliŠį vakarą sužinosime dar dviejų šalių dainas, kurias išgirsime gegužės mėnesį „Eurovizijos“ ritmais šurmuliuosiančiame Diuseldorfe. Bosnija ir Hercegovina bei Prancūzija savo atstovus pristatė jau anksčiau, bet vis dar paslaptyje laiko kūrinius, ginsiančius šalies garbę.

Didžiajam penketui priklausantys prancūzai vis dar išlieka paslaptingi  —Amaury Vassili daina bus pristatyta šiandien radijo laidos metu, bet nėra pranešta, kokiu tiksliai laiku tai įvyks. Kūrinys „Sonniu“ (Sapnas) prieš žiūrovų teismą stos gegužės 14 dieną, finalo metu. Daugiau apie Prancūzijai atstovausiantį jaunąjį operos solistą galite perskaityti ankstesniame mūsų straipsnyje.


Dino_Merlin22.00-23.30 val. Bosnijoje ir Hercegovinoje prasidės laida, kurios metu bus pristatyta šalies atstovo Dino Merlin daina. Antrą kartą į  „Euroviziją“ vyksiantis atlikėjas puikiai žinomas visame Balkanų pusiasalyje. Laidos metu pasirodys Vukašin Brajič, pernai gynęs šios šalies garbę Osle ir sėmingai pasiekęs finalą bei Jalisse—  paskutinė Italijos atstovė, konkurse dalyvavusi 1997 metais. Žiūrovų taip pat laukia  daugybė Dino Merlin duetų, tarp kurių ir su Beatriče Poulot atliktas 1999 metais Bosnijos ir Hercegovinos garbę „Eurovizijoje“ gynęs kūrinys.

Renginio transliacija yra pasiekiama  Eurovision.tv svetainėje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus