Eurovizija 2011 (atrankos)

Paaiškėjo visi Vokietijos nacionalinio finalo kūriniai

unsersongfurdeutschlandŠiemet „Eurovizijos“ dainų konkursą rengsianti Vokietijos nacionalinis transliuotojas nepanoro keisti atlikėjos, kuri po 28 metų grąžino konkursą į jų šalį — Lenos. Dėl šios priežasties šių metų nacionalinėje atrankoje vokiečiai renka tik kūrinį, kurį gegužės 14 dieną Diuseldorfe atliks jaunoji atlikėja.

Praeitą savaitę į finalą, vyksiantį kitą penktadienį (vasario 18 d.), vokiečiai išrinko tris kūrinius. Šį vakarą žiūrovų teismui buvo atiduoti dar šešios Lenos atliktos dainos. Pasirodymus komentavo, tačiau jokios balsavimo teisės neturėjo, šių metų „Eurovizijos“ vedėjais būsiantys Stefan Raab, Anke Engelke ir soul muzikos atlikėja Joy Denalane. Žiūrovams labiausiai patiko šie kūriniai:

  • „Push Forward“;
  • „Mama Told Me“;
  • „A Million And One“.

Įdomu tai, kad net dviejų finale skambėsiančių kūrinių vienas kompozitorių yra pats Stefan Raab. Vis dėlto, pagal neseniai įvestą taisyklę, „Eurovizijos“ vedėjas negali būti konkurse dalyvaujančių dainų autorius. Tokia situacija buvo iškilusi 2008 metais, kuomet Željko Joksimovič buvo Serbijos kūrinio „Oro“ kūrėjas. Tuomet jam dar buvo leista vesti renginį.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

6 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Lakkys gaidys
Lakkys gaidys
prieš 13 metus

tai tu zydas Lakky man aisku

EMMA to lakkys
EMMA to lakkys
prieš 13 metus

Bet ne viena is tu tavo merginu nelaimejo eurovizijoj… Ir turbut nelaimes nes jos tikrai neturi tiek charizmos kiek Lena. Nu gerai ji nusidainavo, bet eurovizijoj kaip matai ne tiesios kojos ar kitos absoliuciai nereiksmingos smulgmenos padeda laimeti…
P.S. ir ji nekalta, kad jos kojos kreivos.

Vik
Vik
prieš 13 metus

Em, gal jis ir nusišnekėjo daug kur, bet tu ir, nes jis nesakė, kad 100 merginų pažįsta, sakė, kad tiesiog pažįsta tokių, kurios 100 kartų geriau sudainuotų.

Senseless
Senseless
prieš 13 metus

Lakkys > gali tas 100 išvardint(kurias pažįsti ir kurios geriau sudainuotų) ? Ar čia nusišnekėjai kaip ir su likusiu savo komentaru ?

/Bevardis/

Just@s
Just@s
prieš 13 metus

Lakky, ar baiksi tu stumt ?

Lakkys
Lakkys
prieš 13 metus

Ir ačiū dievui, kad jis nebus vedėjas,
įsisiurbė į tą Leną, nors joje nieko gero…
pažįstu merginų, kurios 100 kart geriau Satelite sudainuotu, ir jos porno filmuose nesifilmuoja, ir kojas tiesias turi;D
vieną kart sulindo, tai kam darsyk kišt? Banalu, neskoninga, linkiu priešpaskutinės vietos jiems;D