Eurovizija 2011 (atrankos)

Paaiškėjo pirmosios Vokietijos finalo dainos

unsersongfurdeutschland

Ilgą laiką „Eurovizijos“ dainų konkurse nesisekusiai Vokietijai, taip trokštamą trofėjų pernai pavyko iškovoti devyniolikmetei Lenai Meyer-Landrut. Regis, šiemet konkursą rengianti šalis ir toliau naudosis atrasta sėkmės formule — Europą  nuoširdumu, energija ir jaunatviškumu užbūrusi Lena „Eurovizijos“ finalo metu į sceną lips ne kaip pernai metų nugalėtoja, o kaip gimtosios šalies atstovė. Visoje konkurso istorijoje tai jau trečias kartas, kai nugalėtoja atstovauja tai pačiai valstybei antrus metus iš eilės.

Prasidėjo dainos, kurią išgirsime Diuseldofe, paieškos. Buvo sulaukta keli šimtai pasiūlymų iš viso pasaulio kompozitorių ir dainų autorių, bet laimė nusišypsojo tik 12 iš jų. 6 dainos buvo atliktos šį vakarą, tiek pat bus pristatyta kitą pirmadienį vyksiančio antro pusfinalio metu. Iš kiekvienos laidos į finalą vasario 18 dieną patenka po 3 dainas. Žiūrovai pirmojo pusfinalio metu savo simpatijas atidavė:

  • „Maybe“;
  • „Taken by a stranger“;
  • „What happened to me“.

Paskutinioji daina — tai bendras Lenos ir  jos vadybininko, trijų „Eurovizijos“ konkurso dainų dalyvių kompozitoriaus ir šiemet renginio vedėjo Stefan Raab, darbas. Kitame pusfinalyje išgirsime dar vieną dainą, parašytą pačios Lenos. Vokietijai vėl kuo aukštesnę poziciją  bandysianti iškovoti mergina galvoja apie galimybę scenoje pasirodyti ne viena, o kartu su grupe.

Šį vakarą skambėjusias dainas galite išgirsti oficialiame Vokietijos nacionalinės atrankos puslapyje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus