Eurovizija 2011 (dalyviai)

Grupė „Blue“ atstovaus Jungtinei Karalystei 2011 metų „Eurovizijoje“

Boy_band_Blue_paKą tik buvo pranešta, kad vaikinų grupė „Blue“ veš Jungtinės Karalystės vėliavą į Diuseldorfą. Grupė, kurią sudaro Duncan James, Lee Ryan, Simon Webbe bei Antony Costa yra pirmieji uždarai išrinkti šalies atstovai nuo 1995 metų. Diuseldorfe vaikinai Europą sieks sužavėti su kūriniu „I can“, kuris bus pristatytas artimiausiu metu.

Kolektyvas susikūrė 2001 metais. Grupė tais pačiais metais išleido albumą „All Rise“, kuris iki šiol yra daugiausiai parduotas vaikinų grupės albumas Jungtinės Karalystės muzikos istorijoje. Kitais metais pasirodęs dainų rinkinys „One Love“ taip pat sulaukė didelės sėkmės ir tapo keturis kartus platininiu. 2003 metais grupė išleido jau trečiąjį albumą „Guilty“. Po poros metų grupė nutarė išsiskirti. Visi nariai pradėjo gan sėkmingas solines karjeras, kiekvienas išleido bent po vieną albumą. 2009 metų balandį vaikinai atkūrė grupę „Blue“ ir išleido savo geriausių dainų rinkinį.

Primename, kad Jungtinė Karalystė yra viena iš daugiausiai į „Euroviziją“ finansuojančiu šalių, todėl šalies atstovai iš karto pasirodys konkurso finale gegužės 14 dieną.

Pora grupės dainų:

„All Rise“

„One Love“

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

10 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
luarita
luarita
prieš 12 metus

turbut bus gera daina

gintare
gintare
prieš 12 metus

vieni is geriausiu, daina labai grazi ir patys neblogi:) dievinu Lee Ryan balsa nuostabus!

justw
justw
prieš 13 metus

su jais as uzaugau buvo mano mylimiausia grupe 😀 paklausiusi ju eurovizines dainos manau kad jie tikrai turetu uzimti gera vieta net gi laimeti 🙂

vita
vita
prieš 13 metus

mmm neblogai:))) grazouliukai

Eligasas
Eligasas
prieš 13 metus

Nu ka vieni geriausiu

Haskis
Haskis
prieš 13 metus

Nu cia bus tikrai gerulis su sita grupe. top 5 garantuota 🙂

Kornelija
Kornelija
prieš 13 metus

Oba 😀 Bus įdomu 😀 Man jie patinka

Mini-me
Mini-me
prieš 13 metus

Omg negaliu patikėti,mano dievukus siųs!!!!

Diskasukis
Diskasukis
prieš 13 metus

Įdomiai. Jei išsiųs panašią dainą į Breathe Easy, tai manau Top 5 garantuotas.

music
music
prieš 13 metus

Oho, atrodo kad anglai nusprende siemet nusiusti rimtas pajegas. Atsizvelgus i tau, kad grupe zinoma ir ,aisku, galima iskart numanyti kad ir prastos dainos jie tikrai nesirinks, manau vieta tarp lyderiu jiems tikrai sviecias