Eurovizija 2011 (atrankos)

Ko laukia nacionalinės atrankos dalyvė Liepa?

liepaJau už poros savaičių startuosiančioje „Eurovizijos“ atrankoje išvysime ir lyriškąją atlikėją Liepą. Šiuo metu Vilniuje studijuojanti klaipėdietė jau nuo mažumės draugauja su muzika. „Ji gyvena many, aš gyvenu dėl jos“ — apie muziką kalba Liepa.

„Eurovizijos“ žiūrovams dainininkė pristatys kūrinį apie brangiausias merginų gyvenimo akimirkas — laukimą. „Dažnai vyrai jį sugeba ištęsti, bet ne tada, kai iš tikrųjų norisi. Bandydami atsigriebti, berniukai kuria ir dainuoja dainas. Jos malonios tik berniukams. Daina „Laukiu“ — apie saldžią nuojautą, kad kažkas suras vienišą svajonių migloje paskendusią merginą. Apie jos virpantį ilgesį, kurį tuoj, tuoj palies spindintis laukiamojo akyse ir širdyje atvirumas. Meilei pasiaukojusi lyrinė heroje tikrai nesitiki sutikti ežiuko rūke.“ — apie dainą pasakoja jaunoji atlikėja.

„Laukiu“ — mergiotiškas atvirumas, ko iš tikrųjų mes laukiame iš jūsų, nesulaukiamieji, vyrai.“ — priduria Liepa.

Liepa — „Laukiu“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

9 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Karolis
Karolis
prieš 13 metus

Balsuosiu už šitą. Nebent gyvas atlikimas bus tragiškas.

Senseless
Senseless
prieš 13 metus

To Senseless > Nori pasakyt Lenos dainą pirmą kart išgirdai tik per Euroviziją ? 🙂 Vargu bau… Nesakau, masė antifanų Euroviziją žiūri ir nieko nežino apie dalyvius ir dainas, bet Eurovizijos fanai visų šalių dainas jau seniai būna atsiklausę(ar bent jau daugumą girdėję kartą-du) ir dar prieš pasirodymus turi savo favoritus, tad tas „iš pirmo kart” nėra privalomas. Visų svarbiausia ar daina verta atstovauti šaliai. Dėl šios dainos atsakyčiau NE, manau turėsim geresnių.

P.S. Man ne po keletos dienų pradėjo patikt, o po antro kart, tad neiškreipk žodžių.
P.P.S. Pasirašyk bent nick kitą kart 🙂

/Bevardis/

koli
koli
prieš 13 metus

kažkas kito, maloniai keisto. gal per geras gabalas eurovizijai?

To senseless
To senseless
prieš 13 metus

Tai, kad žinok, Eurovizijai reikia siųst dainą ne tokią, kuri po keletos dienų patiktų tik. Reikia, kad tik ką išgirdus noras šokt imtų. Žiūrėkim, ką renkam, būkim geri.. Kone vienintelė šalis, kuri nėra laimėjus.. O kodėl… Ne dėl kaimynų,ne.. Gana kaltint. Mes tik šiaip nesusigaudom. Latvija laimėjus, Estija laimėjus, ateit ir mūsų proga turi.

Lukas
Lukas
prieš 13 metus

man faina daina nuo manes 12 tasku

Just@s
Just@s
prieš 13 metus

Na o man nelabai patiko… Gal dėl to, kad jau turiu savo favoritus…

Edvis
Edvis
prieš 13 metus

nu pradzia isvis nereali, bet suabejociau ar ja siust i eurovizija, bet taip, tai idomi daina!:)

Feja
Feja
prieš 13 metus

Labai grazi daina.

Senseless
Senseless
prieš 13 metus

Pirmą kart neapsisprendžiau ar ši daina paprastai gera, ar perdaug paprasta. Dabar po keletos dienų išgirdus antrą kart neabejoju, ši daina kažkuo tikrai įdomi, tokia lengvai sueinanti ir įsimenanti. Kojos pačios pradeda judėt 😀

/Bevardis/

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.