Eurovizija 2011 (atrankos)

Konkurentai vienija jėgas „Eurovizijos“ dainų konkursui

gabriele ir donatasNeretai televizijos projektuose gimsta naujos grupės ar atsiranda nauji atlikėjai. Vieni tokių yra pernai TV3 projekte „Chorų karai“ susipažinę Gabrielė Kučinskaitė, Donatas Valentėlis ir Karolis Šliažas. Įdomu, kad visi šie atlikėjai atstovavo skirtingų miestų chorams: Gabrielė — Šiaulių, Donatas — Vilniaus, o Karolis — Kauno chorui. Vis dėlto meilė muzikai gali įveikti bet kokį atstumą ir šiuos jaunus žmones subūrė į vieną kolektyvą.

Atlikėjams susipažinus, kilo mintis sukurti bendrą dainą „Eurovizijos” konkursui. Idėja buvo brandinta metus, kol galų gale muzikos prodiuseris bei kompozitorius Karolis Šliažas sukūrė dainą pavadinimu „Love is the Blessing“, kurią atliks Gabrielė ir Donatas.

Gabrielė yra Šiaulių Sauliaus Sondeckio konservatorijos mokinė. Dalyvavo TV3 projekte „Chorų karai“ bei LNK „2 minutės šlovės“. Donatas dainuoja visą gyvenimą: nuo pat vaikystės dainavo chore „Ąžuoliukas“, vėliau — Artūro Noviko suburtoje grupėje „Jazz Island“, o dabar semiasi muzikinių žinių iš gerai visiems žinomo atlikėjo Česlovo Gabalio.

Gabriėlė ir Donatas — „Love is the Blessing:

Primename, jog šiandien buvo paskutinė diena teikti paraiškas nacionalinei „Eurovizijos“ atrankai. Kuriuos atlikėjus išvysime televiziniame konkurso etape, perklausiusi kūrinius nuspręs Lietuvos Televizijos sudaryta komisija.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

18 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Va tokia
Va tokia
prieš 13 metus

Balsai gražūs, atlikimas geras, bet pati daina neveža …. Neužkabina …Paklausiau puse ir išjungiua

Miglaja
Miglaja
prieš 13 metus

Daina graži ir tiek. Daugiau nėra ką pasakyt. Žinoma, ne Eurovizijai. Nelabai suprantu, ką mūsų tautiečiai galvoja. Juk metai iš metų darom tą pačią klaidą kurdami tokias dainas. Nepasimokome.

Karolis
Karolis
prieš 13 metus

Kodėl nu-disco ritmas…?

Dominykas
Dominykas
prieš 13 metus

Rimtas kūrinys. Gal kiek per sudėtingas lietuvių ausims, bet skamba tikrai laaabai neblogai!

Ilona
Ilona
prieš 13 metus

Pritariu Andriui. 🙂

Audrius
Audrius
prieš 13 metus

Na ir vėl nieko rimto. Atlikimas be abejo geras, intonuoja ir t.t.
Bet tai ne ta daina „techniškai šalta”, su kuria galime nors šiek tiek sudominti Europą. Kažkaip gal mes visi esam tokie „ramiakai” be energijos…
Norisi to, ko dar nieks neparodė (čia ir yra sėkmės talismanas),..tada gal ir galime svajoti ir apie aukštenes vietas eurovizijoje.

skaistusia
skaistusia
prieš 13 metus

lietuviai vėl susimovė, nes daina nuobodoka ir neįsiminanti 😛 Europa užmigtų nuo šitos dainos 😛

Rokas
Rokas
prieš 13 metus

Jau girdėjom tris dainas iš Lietuvos aišku aš dedu labai dideles viltis kad ne visos bus tokios bet man atrodo daug kas maišo euroviziją su talentų ringu ar dainų dainele jūs nemanykit kad eurovizija yra cirkas jus matys visa Europa ji žiūrės kokį skonį turi Lietuva kol kas tai baisu tragiška

Lakkys
Lakkys
prieš 13 metus

Labai stilinga daina,
bet tai nesuveikia Eurovizijoje;]]

Abs
Abs
prieš 13 metus

Jėga! Sėkmės!

cx
cx
prieš 13 metus

o man visai patiko…

Tomutė
Tomutė
prieš 13 metus

Šitu dainų problema yra ta, kad nėra kulminacijos.

kim
kim
prieš 13 metus

Slamstas. Gerai butu kad norintys dalyvauti pasiklausytu pradzioje praejusiu metu dalyviu dainu is kitu saliu. Su tokia daina net i Lietuvos talentu sou ketvirtfinali nepatektu.

Kds
Kds
prieš 13 metus

Labai patiko! Sekmes! 🙂

edvis
edvis
prieš 13 metus

cia reiskia „negirdejau apie eurovizija, nezinau, kas ten praeina, kas ten jau atsibodo daugumai, tiesiog sudalyvausime sioje atrankoje”. siulau tokius tiesiog praleist pro akis ir nesinervinti, nes …nu…:D laukiam rimtu dalyviu su stiriom dainom. next:)

eNz
eNz
prieš 13 metus

nobuodoka…

Simona
Simona
prieš 13 metus

Kiek dar skystų dainų girdėsim?

Ra
Ra
prieš 13 metus

Nu ka jus.. 🙁

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.