Eurovizija 2011 (renginys)

Paskelbti „Eurovizijos“ vedėjai

hostsd

Nors iki  „Eurovizijos“ dainų konkurso dar liko apie pusė metų, jau šiandien NDR paskelbė būsimus pusfinalių ir finalo vedėjus. Kaip ir šiemet, kitąmet konkursą ves trys žmones: Stefan Raab (44 m.), Anke Engelke (44 m.) bei Judith Rakers (34 m.).

Vienintelis vyriškis šioje kompanijoje, Stefan Raab, yra žinomas Vokietijos televizijos vedėjas, muzikantas, prodiuseris bei komikas. Tuo tarpu „Eurovizijos“ fanai geriausiai jį prisimena iš 2000 metų  konkurso, kuomet Stefan gynė savo šalies garbę.  Pernai vyriškis buvo pagrindinis nacionalinės atrankos „Unser Star für Oslo 2010“ organizatorius, kurioje, kaip žinia, triumfavo Lena. Vėliau pergalę mergina išplėšė ir pačioje „Eurovizijoje“.

Anke Angelke (nuotraukos centre) gimė ir užaugo Kanadoje. Karjerą televizijoje moteris pradėjo būdama vos 12-kos metų. Ji taip pat turi gan nemažą sceninę patirtį, nes daugiau nei 20 metų dainavo vienoje soul muzikos grupėje. Anke laisvai kalba trejomis kalbomis: anglų, vokiečių bei prancūzų.

Judith Rakers yra viena žinomiausių ir sėkmingiausių žurnalisčių bei radijo ir televizijos vedėjų Vokietijoje. Kartu su Giovanni di Lorenzo vedė Brėmeno radijo pokalbių laidą „3 nach 9“. Nuo 2004 iki šių metų mergina buvo „Hamburg Journal“ vedėja.

Primename, kad 56-tasis „Eurovizijos“ dainų konkursas vyks gegužės 10-14 dienomis Diuseldorfe.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
KAIMIETIS
KAIMIETIS
prieš 13 metus

kazin stefan su engelke ne klasiokai 😀

ich
ich
prieš 13 metus

Raabas… Uz ka?

uhu :D
uhu :D
prieš 13 metus

nu del stefano labai gerai 🙂 tas tai linksmas vyriokas 😀