Vaikų Eurovizija

Antrą kartą Minsko scenoje — Moldovos, Nyderlandų ir Serbijos atstovai

moldova

Antroji Moldovos repeticija šiandien praėjo be didesnių pokyčių. Vienintelis skirtumas — Stefan ir visa jo komanda vilkėjo sceninius drabužius. Pagrindinio atlikėjo apranga susideda iš juodų kelnių ir mėlynų marškinių, o šokėjų — auksinės ir sidabrinės spalvų drabužių. Jaunojo atlikėjo vokalas skambėjo gan gerai, tad galime teigti, kad Moldova šeštadienio vakarui yra pasiruošusi gan gerai.


nyderlandai

Žaviosios Nyderlandų atstovės, pasirodysiančios trečiu numeriu, šiandieninėje repeticijoje taip pat kaip ir Moldovos bei Lietuvos viltys, pasirodė su sceniniais kostiumais. Nesunkiai įsimenanti daina buvo atlikta puikiai ir energingai, o smuiko partija tik dar labiau sustiprina šios šalies ir taip neblogus šansus pasiekti aukštą vietą.

(Video šaltinis: oikotimes.com)

serbija

Sonja Skorič, regis, Europą bandys pavergti savo nepriekaištingu ir stipriu vokalu, kuris, kaip ir vakar, šiandien skambėjo puikiai. Vėlgi, pagrindinė atlikėja ir pritariančiosios vokalistės vilkėjo sceninius drabužius. Ramus ir šiltas pasirodymas turėtų sujaudinti ne vieną žiūrovą ir, jeigu taip nutiks, Serbija pretenduos į vieną iš aukščiausių pozicijų.

Nuotraukos: Giel Domen (EBU)
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
qw
qw
prieš 13 metus

Serbija geriausia