Vaikų Eurovizija

„Vaikų Euroviziją“ ves konkurso senbuvis ir televizijos naujokė

vaiku-eurovizijos-vedejaiBaltarusijos televizija užbaigė kelis mėnesius trukusią tarptautinio „Vaikų Eurovizijos“ konkurso vedėjų atranką. Lapkričio 20 dieną tiesiogiai iš Minsko su Europa pasisveikins 26 metų televizijos laidų vedėjas Denisas Kurjanas ir 21 metų žurnalistikos studentė Leila Izmailova.

Denisas yra vienas dažniausiai „Pirmojo kanalo“ eteryje matomų veidų. Vaikinas jau kelis metus veda nacionalinę šalies atranką bei komentuoja „Eurovizijos“ konkursų transliacijas iš užsienio.

O Leilos kelias į šią vietą nebuvo toks nuspėjamas, kaip jos partnerio. Pagal studijų mainų programą į Graikiją išvykusi, būsimoji žurnalistė užpildė anketą ir netikėtai pateko tarp 20 komisijos išrinktų kandidatų. Mergina sugrįžo į savo gimtinę ir viešoje atrankoje sėkmingai nurungė Baltarusijos žvaigždes.

Eterio metu, abu jaunuoliai neišsivers vien gražia iškalba: vedėjai visą renginį praleis atskiroje scenoje, kur vykstant pasirodymams šoks dainų ritmu. Kad neatrodytų prasčiau už savo partnerę, Denisas savo judesius žada tobulinti lankydamas šokių užsiėmimus.

„Vaikų Eurovizija“ su Lietuvos atstovais — jau lapkričio 20 dieną, 21.15 val.

Leilos ir Deniso prisistatymas:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Stanislovas
Stanislovas
prieš 13 metus

as tikiu , kad Brtui tikrai pasiseks .linkiu Jam sekmes , gryzti su apdovanojimais .Iki pasimatymo. Stanislovas is Kauno.

Jurijus
Jurijus
prieš 13 metus

ypac 0:21 ;DDDDDDDDDD

Jurijus
Jurijus
prieš 13 metus

na kaip merga sako, tai nelabai…paziuresim kas bus toliau

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.