Gyvenimas po Eurovizijos

Miką apšildys „Skamp“ ir „InCulto“

inculto - generaline repeticijaPirmąją rugpjūčio dieną Klaipėdoje įvyksiančiame britų dainininko Mikos pasaulinio turo koncerte pasirodys 2001 ir 2010 metų Lietuvos atstovai „Eurovizijoje“ — „InCulto“ ir „Skamp“. Abi grupės atliks maždaug po 45 minučių programą, kuri taps įvadu į vieną didžiausių šių metų muzikos renginių Lietuvoje. Tikimasi, kad Kruizinių laivų terminale vyksiantį koncertą stebės apie 10—15 tūkstančių žiūrovų.

Lietuvių muzikantai galimybę pasirodyti britų atlikėjo koncerte vertina kaip linksmą nuotykį: „visada smagu sudalyvauti tokiame dideliame renginyje, o tuo pačiu aplankyti ir Jūros šventę. Tikimės kaip reikiant palinksminti žiūrovus“, — sakė „InCulto“ lyderis Jurgis Didžiulis. Koncerto organizatorių „Medusa Concert“ nuomone, lietuvių grupių pasirodymai praturtins renginį ir pratęs šventę žiūrovams.

Per savo karjerą Mika išleido du didelės sėkmės sulaukusius albumus. Debiutinis „Life in Cartoon Motion“ pasirodė 2007 metais ir pelnė dainininkui „Brit Awards“ apdovanojimą bei „Grammy“ nominaciją. Iki šiol pasaulyje yra parduota arti 6 milijonų šio albumo vienetų. Praėjusiais metais Mika išleido savo antrąjį albumą „The Boy Who Knew Too Much“.

Atlikėjo vardas jau ne vienerius metus linksniuojamas „Eurovizijos“ pasaulyje. Prieš trejus metus Mika pareiškė, kad mielai atstovautų savo gimtinei Libanui, tačiau ši šalis „Eurovizijoje“ lyg šiol taip ir nepasirodė. Vėliau dainininko vardas mirgėjo tarp geidžiamiausių Prancūzijos atstovų, o prieš kelias dienas britų spauda pranešė apie tai, jog dainininkas buvo pakviestas sukurti kitų metų Jungtinės Karalystės konkursinę dainą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Ačiūūūūūūūlabai
Ačiūūūūūūūlabai
prieš 13 metus

Na va! Šaunuoliai Inculto.

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.