Eurovizija 2011 (dalyviai)

Kitų metų „Eurovizijoje“ Nyderlandams atstovaus grupė „3Js“

3jsIlgą laiką jokiais pasiekimais „Eurovizijoje“ negalintys pasigirti Nyderlandai, nieko nelaukdami išrinko savo atstovus 2011 metų dainų konkursui. Nacionalinio šalies transliuotojo sprendimu, gegužės mėnesį į Vokietiją keliaus jau aštuonerius metus kartu grojanti vaikinų trijulė „3Js“. Ją sudaro vokalistas Jan Dulles, Jaap Kwakman ir dvidešimčia metų už savo kolegas vyresnis Jaap de Witte.

2007 metais gimė pirmasis kolektyvo albumas „Watermensen“. Nuo to laiko „3Js“ tapo plačiai žinomi, surengė daugybę pasirodymų ir koncertų bei išleido dar du albumus, kelis singlus. Neoficialiai kalbama, kad grupė buvo kviečiama atstovauti Nyderlandams „Eurovizijos“ scenoje 2009 ir 2010 metais, tačiau tuomet šiuo pasiūlymu nesusiviliojo.

Kitų metų pradžioje bus surengta speciali laida, kurioje „3Js“ pristatys penkis konkursui siūlomus kūrinius. Geriausią iš jų išrinks po lygiai balsų turintys žiūrovai ir komisija.

Paskutinį kartą viršutiniame „Eurovizijos“ dešimtuke Nyderlandus galėjome išvysti 1999 metais, o nuo 2005 m. šalis nė karto neįveikė pusfinalio barjero. Belieka tikėtis, kad šįkart pavyks išsklaidyti šį nesėkmių šydą.

Keli grupės kūriniai:

„Geloven in het leven“:

„Loop met me over zee“:

„Bevlogen als Vogels“ (gyvai):

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Viktorija
Viktorija
prieš 13 metus

Kaskokia nesamone dar tiek daug laiko likus iki konkurso dainas skelbt.

Justas
Justas
prieš 13 metus

Na nežinau , paklausiau šias dainas , visai patiko : )

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.