Eurovizija 2010 (renginys)

Pirmąsias finalistų repeticijas užbaigia Vokietija

vokietija_repeticija

vokietija_repeticija1

Alain Douit (EBU) nuotr.

Paskutinė šiandien „Telenor“ arenoje pasirodė Vokietijai atstovaujanti Lena.

Mėlynai apšviestoje scenoje mergina buvo su keturiomis pritariančiosiomis vokalistėmis. Atlikėja vilkėjo trumpą juodą suknelę. Kol kas dar nežinoma, ar tai jos koncertinė apranga.

Viena didžiausių lyderių laikoma vokietė kūrinį atliko puikiai. Atlikėja taip pat  daug judėjo, tačiau, kitaip nei nacionalinio finalo metu, Lena neatrodė labai susikausčiusi.

Viso pasirodymo metu atlikėja buvo gausiai palaikoma scenoje sėdėjusių žmonių.

Pirmą ir paskutinį kartą Vokietija konkursą laimėjo 1982 metais su visame pasaulyje išgarsėjusia daina „Ein bißchen Frieden“. Ar Lena išpildys daugelio vokiečių svajonę ir išplėš antrąją pergalę, paaiškės jau labai greitai.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

62 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Aušrinė Visockytė
Aušrinė Visockytė
prieš 13 metus

to 56>
ar aš sakiau, kad man patinka Safura ir tuo labiau jos daina?;DDDD nejuokink. man patinka Turkijos daina, todėl jos ir klausau. o pastebėjimas dėl vaikiškumo – nemanau, kad įžeidimas. tiesiog vieni atrodo ne pagal metus subrendę ir duotum daugiau metų (pvz., Švedijos atstovė – labai nustebau, kai sužinojau, kad jai 18 metų – duočiau mažiausiai 30 m.), kiti – atvirkščiai, atrodo vaikiškai pagal savo metus – kaip ši vokietė.
šiais laikais VISKAS yra diskutuotina. aš „nestumiu” ant tų, kuriems ši daina patinka, tačiau MAN ji baisi, todėl ir nesuprantu, kodėl daug labai tokių išprotėjusių yra dėl jos.. tik tiek.
dėl vizitinės kortelės, kaip sakai, tai, jei jos čia vizitinė kortelė toks klaikus stovėjimas, tai panai pačiai tai ne į naudą, nes merginos visgi turėtų mokėti stovėti bei vaikščioti kaip TIKROS merginos, t. y. moteriškai, o ne išsidirbinėti. man asmeniškai gaila tokių žmonių, kurie taip žaloja ir kraipo savo kūną, kojas ar pan. – atsilieps vėliau ne į naudą tai.

skaiste
skaiste
prieš 13 metus

linksmai ji su batais;D Savaime suprantama, kad suknele bus ta pati, nes juk batai prie sukneles derinami;p

nu nx
nu nx
prieš 13 metus

>> 59
tai tu video paziurejai ar ne? aiskiai pasakyta kodel!

Simona
Simona
prieš 13 metus

Kaip ji čia su skirtingais batais?

Selma
Selma
prieš 13 metus

Cia galima paziureti, ka latviai laiko favoritais, ir isgirsti visas dainas! Mes ten 5! http://www.eirovizija.lv/lat/eirovizija/4729/?sort=balsi

kritikas
kritikas
prieš 13 metus

kas del Safuros, tai daina sudina, bet pati atlikeja tai patraukli 😛

o siaip PATI GRAZIAUSIA siu metu eurovizijoje,

tai BARBARA is Slovenijos. tik velgi, daina sudina…

to Ausrine
to Ausrine
prieš 13 metus

Daina patinka ne visiems. Penkiasdesimt ant penkiasdesimt, manau. Kadangi, as megstu tokias atlikejas kaip Adele, Kate Nash ar Lily Allen, sita daina man kaip atgaiva. Tarimas diskutuotinas. Manau, tai visgi geriau nei klaikus slaviskas akcentas. Stovesena ir judesiai yra Lenos vizitine kortele. Tai yra JI. Jei nenori vaikiskos merginos, yra Safura ! klausykis jos i valias.

kritikas
kritikas
prieš 13 metus

Ausrine, sveikinu kad peremei estafete :DDD dabar Ra isvadins tave kaimo varna turbut :DDD

Aušrinė Visockytė
Aušrinė Visockytė
prieš 13 metus

daina baisi ir niekaip nesuprantu, kaip ji taip visiems patinka.. tiesiog tragedija. tarimas – klaikus – neįmanoma klausytis. ir šiaip pana labai vaikiška. net bloga nuo dainos.
dėl merginos grožio.. graži ji, tik visą išvaizdą gadina baisi stovėsena ir tas klaikus kojų statymas – tiesiog vemt verčia, kai merginos taip stovi..

@ndrius
@ndrius
prieš 13 metus

Graži daina, graži atlkėja – laukia graži ir plati ateitis…. may be ir ESC nugalėtoja.
SĖKMĖS

Ra
Ra
prieš 13 metus

Prasme supratot

to ExiledLT
to ExiledLT
prieš 13 metus

Ne. Ereliai isimtinai tik miestuose skraido…