Eurodiena.lt

Persikėlėme!!!

Ilgą laiką „Eurodiena“ tūnojo „įkalinta“ blogas.lt sistemoje su apribotomis galimybėmis. Atėjo metas plėsti ribas ir keltis į nepriklausomą serverį. Sykiu, pakeitėme ir puslapio dizainą, kuris , tikimės, Jums patinka.

Be naujos išvaizdos naujoje „Eurodienoje“ rasite patogesnę navigaciją pagal šalis (tik naujiems įrašams), pagal susijusius straipsnius, o taip pat populiariausių straipsnių sąrašą.  Jei norite sekti kurio nors straipsnio komentarus, galite užsisakyti komentarų prenumeratą. Šoninėje juostoje nuolat matysite naujausius komentarus.

„Eurovizijos“ pasaulio įvykius lengviau sekti padės dinamiškas kalendorius. Norėdami pasidalinti savo trumpa mintimi apie mūsų svetainę ar „Euroviziją“, galite tai paprastai ir greitai padaryti šaukyklos pagalba.

Tai ką matote — dar tik pradžia. Nuolat pildysime tinklaraštį naudingomis funkcijomis, todėl visada laukiame Jūsų atsiliepimų ir pasiūlymų bei tikimės, kad pasidalinsite savo nuomone apie naują „Eurodienos“ išvaizdą šio įrašo komentaruose.

Dėkojame, kad esate su mumis ir skatinate mus plėstis.

Eurodienos redakcija

Persikėlimo proga, jau antradienį kviečiame Jus dalyvauti viktorinoje. Spauskite logotipą ir sužinosite kaip tai padaryti:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Aurimas
Aurimas
prieš 15 metus

Nuoširdžiai sveikinu : )

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.