Eurovizija 2010 (renginys)

Pirmieji techniniai patikrinimai „Telenor“ arenoje

sf1

„Telenor“ arenoje, kurioje įvyks visų laukiamas šių metų „Eurovizijos“ konkursas, prasidėjo techniniai patikrinimai ir repeticijos.

Lentelėje, kurioje pateikiama rezultatų suvestinė, Graikija buvo užrašyta kaip Alabama (JAV valstija). Gal čia nauja konkurso dalyvė? O gal tiesiog juokas? Matome, kad personalas nestokoja geros nuotaikos.

Nuotraukas iš repeticijos galima pamatyti, paspaudus čia

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

8 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Gendrė
Gendrė
prieš 13 metus

Gera ta scena, žiūrėjau kai norgai rinko atstovą į Euro, tai puikią sceną buvo padarę ;D

ScoRp
ScoRp
prieš 13 metus

vat nesuprantu žmonių. ar jus matėt jau kaip tai atrodys per tv ekraną? iš kelių minučių nufilmuotos medžiagos iš toli ir poros nuotraukų jau teisiat.. va sekmadienį repeticijos prasidės.. tada jau kažkas aiškiau gal bus

;/
;/
prieš 13 metus

Man labiau patinka LCD kaip jau bhuvo daug metų. Dabar tiesiog reikės džiaugtis lempomis, kurios ar taip, ar taip visuomet būna. Negana to, jų šviesą tiesiogiai į kamerą gali tisiog užgošti visą vaizdą ir nieko nesimatys… vnž.

eNz
eNz
prieš 13 metus

cia ideja suartinti ziurovus su scena,tai – ko norejo InCulto vyrukai ar ne? 😀 buti arciau ziurovu kad jie soktu su jais:D

Ra
Ra
prieš 13 metus

Nu pripazink cia zymiai geriau nei vienas didziulis LCD gabalas kaip rusu ideja is praitu metu). Ir tai tik nuotraukos is ju labai nedaug ka pamatai.

J
J
prieš 13 metus

Lieva scena, nusivyliau norvegais. Eurovizija ziuriu beveik vien del scenos ir sou, o cia net nera i ka ziuret.

Ra
Ra
prieš 13 metus

Alabama…Jo.