Eurovizija 2010 (dalyviai)

Pristatytas Aliošos vaizdo klipas

AlyoshaUkrainos atstovė Alioša išleido naują dainos „Sweet people“ klipo versiją, praneša esctoday.com.  Vaizdai buvo nufilmuoti šalia Černobylio, kur 1986-aisiais įvyko atominės elektrinės katastrofa. Toks Aliošos kampanijos tikslas — skatinti atsakomybę mus supančiai aplinkai. Dalis kampanijos, remiamos „Greenpeace“, bus pristatyta gerbėjams ir žurnalistams per „Euroviziją“.

Atlikėja gimė vos pora savaičių po atominės avarijos. Sprogusios branduolinės atliekos Černobylio apylinkes pavertė netinkamomis gyventi, radiacinis aktyvumas per daug pavojingas yra iki šių dienų. Vaizdo klipe matome Aliošą vaikščiojančią aplink miestu vaiduokliu tapusia Pripetę, apleistus namus, mokyklas, atrakcionų parką.

Atlikėja pasakojo, kad per klipo filmavimą jautėsi itin keistai. „Černobylio katastrofa yra vienas juodžiausių puslapių mano šalies istorijoje, tačiau pasaulyje yra dar daug tokių „černobylių“, dėl kurių turėtume imtis neatidėliotinų veiksmų tarptautiniu mastu. Savo vaizdo klipe mes panaudojome jaudinančius vaizdus iš Černobylio, nes tai yra puikus priminimas, prie ko nerūpestingumas ir neatsakingumas mus gali privesti.“ — sakė Alioša.

Režisierius Viktoras Skuratovskis teigia, kad vaizdo klipe nebuvo panaudoti jokie specialieji efektai, viskas buvo filmuojama pačioje Pripetėje.

Vaizdo klipu Alioša kreipiasi į pasaulio lyderius, maldaudama spręsti pasaulines aplinkos problemas, taip pat į visus pasaulio žmonės, kuriems rūpi mūsų planeta. Mergina tikisi, kad jos daina ir jaudinantis vaizdo klipas paskatins juos imtis veiksmų saugant planetos gerovę.

Vaizdo klipą galite išvysti žemiau:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

11 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Austėja
Austėja
prieš 9 metus

Nuostabu!

Monika
Monika
prieš 13 metus

ką jūs čia šnekat. Labiau pasidomėję apie Pripetę, radiaciją, suprasit, kad ji atvyks sveika ir gyva. 🙂
O be to, į tą miestą ir ekskursijos yra rengiamos.

Ra
Ra
prieš 13 metus

Nenustebciau jei ji nebedalyvautu susirgus kokia rimta liga.

skaiste
skaiste
prieš 13 metus

tikrai lb pasmingas klipas, mazdaug toks kaip bilano uzpraeitais metais, nelyginant ju prasme. bet ji lb rizikavo sveikata, juk ten radiacija.

Adomas
Adomas
prieš 13 metus

Argi jai nereikėjo dėtis apsauginės kaukės būnant ten. O tai dabar atvažiuos į Oslą ir visus „užradiaktyvuos”…

Simona
Simona
prieš 13 metus

Man ji patinka.

P.
P.
prieš 13 metus

Gražu 🙂

di-mma
di-mma
prieš 13 metus

Suuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Just@s
Just@s
prieš 13 metus

Tikrai , privertė susimastyti…

Just@s
Just@s
prieš 13 metus

O Dieve… Taip nuostabu… Įsimylėjau iš naujo.. Mano nugalėtoja.

Lakkys
Lakkys
prieš 13 metus

labai neblogas darbas;D