Eurovizija 2010 (dalyviai)

Iki „Eurovizijos“ konkurso „InCulto“ nežada ilsėtis

3Grupė „InCulto“ praėjusį savaitgalį koncertinio turo „InCulto ACME Eurovision Tour“ metu lankėsi Latvijoje, o jau šiandien, pirmadienį, kelia sparnus į Balkanų šalis. Antradienį muzikantai dalyvaus televizijų interviu ir muzikuos Rumunijos sostinėje Bukarešte, o trečiadienį bus Bulgarijos sostinėje Sofijoje. Iš viso per ateinančią savaitę muzikantai ketina aplankyti net penkias Balkanų šalis.

„Kelionės į Balkanus grafikas yra įtemptas, nes ši išvyka labai reikalinga. Savo pusfinalyje neturime nei vieno artimiausio kaimyno ir daug Balkanų valstybių. Jau turėjome galimybę įsitikinti, kad „InCulto“ atliekama muzika šiame regione priimama gerai, todėl pamėginsime pelnyti dar daugiau simpatijų“, — sakė grupės lyderis Jurgis Didžiulis.

Savaitgalį „InCulto“  aplankė šeštąją „InCulto ACME Eurovision Tour“  stotelę — Latviją. Gegužės 1 d., palaikydami Lietuvos „Gatvės muzikos dieną“, ją surengė Rygoje. Įvairiose senamiesčio vietose Lietuvos muzikantai beveik dvi valandas linksmino miestiečius ir dalino kompaktines plokšteles su savo daina „Eastern European Funk“.

Šeštadienio vakare laukė beprotiškas koncertas kokteilių bare „Cuba“. Lietuviai buvo labai šiltai sutikti, o pasirodymas ir linksmybės pasibaigė tik paryčiais. Paskutinę savo viešnagės Latvijoje dieną „InCulto“ lankėsi tiesioginiame didžiausios šios šalies radijo stoties „SWH“ eteryje, surengė dar keletą koncertų Rygos gatvėse.

Išvykę iš Balkanų, muzikantai surengs dar du koncertus Estijoje ir sugrįš į Lietuvą trims išleistuvių koncertams: gegužės 13 d. grupė pasirodys Kauno klube „Nautilus“, gegužės 14 d. Klaipėdos klube „Kiwi“ ir gegužės 15 d. Vilniaus klube „Niujorkas“. Į 55-ąjį „Eurovizijos“ dainų konkursą Osle Lietuvos delegacija su grupe „InCulto“ išvyks gegužės 17 d. Gegužės 25 d. grupė sugros solinį koncertą Oslo „Hard Rock Cafe“ ir gegužės 27 d. savo pasirodymu atidarys „Eurovizijos“ dainų konkurso antrąjį pusfinalį.

Keli kadrai iš kelionės į Rygą:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Ramune
Ramune
prieš 13 metus

gali buti, kad tokia nuotrauka pakiso tik tam, kad mes cia pradetume bijoti. kad vyrukai sveikata zaloja tai faktas. nors jie profai, zinodami, kad iki eurovizijos turi rasti jegu ir eis per negaliu. galu gale net kunas pats nes i prieki, nes sitiek isvargta, kad i ta eurovizija patekt ir pasitaike proga save kitoms salims pristatyti. kada dar tokia galimybe bus?

Kristina
Kristina
prieš 13 metus

Jurgis paskutinėj nuotraukoje jau tikrai ne kaip atrodo. 😀

hamm
hamm
prieš 13 metus

Net nezinau, ka bepridurti. Iki pusfinalio jie bus tokie ishseke, kad nebenores net pagalvoti paie Eurovizija. 😀

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.