Eurovizija 2007

Filipas Kirkorovas nepraleidžia progos pareklamuoti Kolduno

Ketvirtadienį Vilniaus Siemens arenoje koncertavęs F.Kirkorovas nepraleido progos pareklamuoti šių metų Baltarusijos atstovo – Dmitrijaus Kolduno, kuris „Eurovizijoje” pasirodys kaip „Koldun”. Praeitais metais Kirkorovas globojo Rusijos atstovą Dimą Bilaną, o šiemet jo globotiniu tapo kitas Dmitrijus, kurio „Eurovizinei” dainai „Work your magic” Filipas parašė muziką.

D.Koldun Kirkorovo koncerto metu didžiuliai miniai atliko minėtą dainą, kuri jau turi nemažai gerbėjų tarp „Eurovizijos” fanų.

Rusijos estrados princas F. Kirkorovas, išgirdęs apie muzikinį realybės šou „Dangus 2”, bemat pakoregavo savo dienotvarkę ir užsuko aplankyti „Dangaus 2″ apartamentuose Belmonte gyvenančius „dangiečius”. Viena garsiausių, skandalingiausių ir arogantiškiausių Rusijos šou verslo figūrų su realybės šou dalyviais bendravo labai draugiškai bei linkėjo jiems tokios pat sėkmės, kokios sulaukė jo globotinis Dima Koldunas, kuris išgarsėjo dalyvaudamas į „Dangų” panašiame Rusijos realybės šou „Fabrika zvezd 6” („Zvaigždžių fabrikas 6”).

Kol F. Kirkorovas su „Dangus 2” prodiuseriu Samu svarstė pasirodymo „Dangaus” superfinale galimybes, jaunoji Rusijos muzikos žvaigždė su „dangiečiais“ dalinosi savo patirtimi, įgyta „Žvaigždžių fabrike“. Deja, nei Koldunas nei Kirkorovas „Dangaus 2” savaites finale negalėjo pasirodyti.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

gerbiu as ta kKirkorova uz sugebejima buti zinomam ir tuom rupintis kad kiti irgi buti zinomi, bent jau laikinai 🙂
sou vilkas 🙂
respect 🙂

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.