Eurovizija 2007

Šių metų nacionalinės atrankos dalyviai jau „Danguje”

Į Tango TV transliuojamą muzikinį realybės šou „Dangus 2” įžengė šiemetinės atrankos į „Euroviziją” dalyviai Kupido bei seserys dvynės Edita ir Erika.

Latviško kraujo turintis Kupido, kurio tikras vardas ir pavardė Voldemars Petersons, „Eurovizijos” atrankoje, žaliajme ture su daina „Hero of today” užėmė šeštą vietą.

Vienądien prieš gerą dešimtmetį jis ėjo gatve, eilinį kartą ieškodamas tikrojo savęs. Ir išgirdo gatvės muzikantus grojančius nuostabią baladę. Nuo tada vaikinas labiau už viską susižavėjo muzika. Jis ėmė ir per penkioliką minučių sukūrė dainą. Tada griebė draugo gitarą ir kantriai pradėjo mokytis groti ja. Taip prasidėjo muzikinis Kupido kelias.

Seserys Edita ir Erika „Danguje 2” dalyvaus kaip vienas dalyvis, t.y. kartu dainuos, kartu iškris ar kartu laimės. Nacionalinėje atrankoje joms pasisekė labiau nei Kupido. Merginos laimėjo geltonųjų turą bet pusfinalyje liko paskutinės. Seserys, kaip pačios sako, scenoje kartu yra jau 8 metus.

Naujieji „Dangaus 2” dalyviai jau yra truputį patyrę muzikos srityje, bet ar jiems pasiseks realybės šou, parodys laikas.

Dar kartą peržiūrėti ir prisiminti naujų „Dangaus 2” dalyvių pasirodymus nacionalinėje atrankoje į „Euroviziją” galite čia (prasta įrašo kokybė):

Kupido
Edita ir Erika

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

nelabai jie kokie man "dainininkai"
bet realybes sou tai toks ir sou. keliu savaiciu 🙂
padainavo jie ten ir galvos nebeskauda :)))

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.