Eurovizija 2008 (atrankos)

V. Riaubiškytė ir V. Tarasovas dalyvaus kitų metų nacionalinėje atrankoje

Naujai susikūrusi gerai žinomų dainininkų Violetos Riaubiškytės ir Viliaus Tarasovo pora, dalyvaudama „Delfi” rengtoje internetinėje konferencijoje, prasitarė, kad kitais metais ruošiasi dalyvauti nacionalinėje atrankoje į „Euroviziją” kaip duetas. Abu dainininkai jau ne kartą bandė pakliūti į „Euroviziją”: Violeta, kaip solistė, o Vilius su grupe B’Avarija. Šįkart savo svajonę jiems bus lengviau realizuoti, nes duetas greičiausiai sulauks balsų ir iš Riaubiškytės ir iš B’Avarijos fanų.

V. Riaubiškytė savo sėkmę nacionalinėje atrankoje bandė tris kartus. 1999 metais iš 10 atlikėjų ji į geriausiųjų ketvertuką nepateko, o žemesnės vietos skirstomos nebuvo. Antram bandymui dainininkė ryžosi tik 2004 metais. Tuomet jai atiteko 6 vieta, o 2005 metais atlikėja liko 12 vietoje.
Grupė B’Avarija, kurios lyderis yra V. Tarasovas, suspėjo sudalyvauti visose atrankose, išskyrus šiuos metus:
1999 m. – 4 vieta
2001 m. – 3 vieta
2002 m. – laimėjo nacionalinį finalą su daina dainos „Mes čia” angliškąja versija „We are”, bet praėjus kelioms dienoms, Europos Transliuotojų Sąjungą pasiekė pranešimai, kad daina buvo išleista albume žymiai anksčiau nei leidžia taisyklės, todėl B’Avarija buvo diskvalifikuota, o į Taliną vyko antros vietos nugalėtojas Aivaras
2004 m. – 4 vieta
2005 m. – 10 vieta
2006 m. – 12 vieta

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.