Fanai

„The Jet Set” propaganda

Neretai fanai susigalvoja vienokį ar kitokį būdą savo mylimos grupės reklamavimui. Lenkiją atstovausiančios grupės The Jet Set gerbėjai nesėdi sudėję rankų ir sukūrė propagandinį tinklapį vote4poland.eu , kurio tikslas yra įtikinti Europą, kad „Eurovizijos” metu balsuotu už Lenkiją.
Pagrindinis „Vote for Poland” tinklapio puslapis pasitinka mus su užrašu „Tu mums reikalingas, kad Eurovizijoje remtum Jet Set. Neklausk ką tau padarė Lenkija, paklausk ką tu gali padaryti dėl Lenkijos.”
Kitoje tinklapio skiltyje , kuri vadinasi „KAS?”, rašoma, kad fanų pastangų dėka, The Jet Set laimės dainų konkursą. Tam tik reikia didelės propagandos internete. Taip pat siūloma įkalbėti visus savo pažįstamus iš užsienio, kad būtinai balsuotų už Lenkiją.
Kitoje skiltyje „KAIP?” yra tinklapių bei forumų adresai kuriuose reikia balsuoti arba pasisakyti už Jet Set. Savo „Skype” programoje patariama ieškoti vartotojų iš šalių , dalyvaujančių „Eurovizijoje” ir jų prašyti palaikyti Lenkiją šiame konkurse.
Taip pat galime rasti reklaminių plakatų su užrašais „Jūs šaukia tėvynė!  Balsuokit už Jet Set!!!” arba „Kartu mes jėga. Balsuokit už Jet Set”.
Reikia pripažinti, kad šis tinklapis kelia šypseną, nes abejotinas dalykas yra tai, kad visos kūrėjų pastangos duos vaisių. O pats žmogus, kuris balsuotų už Jet Set tik dėl to, kad taip jam kažkas pasakė daryti, tikriausiai negerbtų savęs. Viskas priklausys tik nuo pasirodymo „Eurovizijos” scenoje, o tada jau pažiūrėsim ką pasieks ši grupė.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
kttkpphvs
kttkpphvs
prieš 15 metus

JWOgq4 dujlaztwvpll, [url=http://iumaarnkqezz.com/]iumaarnkqezz[/url], [link=http://fryimoixnrad.com/]fryimoixnrad[/link], http://rgwfrixuxnba.com/

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

Ko tik nedaro fanai 🙂 bet reikia ta propoganda daryti protingai o ne kad vos ne kad piktybiskai 🙂
as mielai irgi Miliu pareklamuociau kur europoj :))

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.