Gyvenimas po Eurovizijos

Sopho ir „Serebro” dainos

Dauguma lietuvių, kurie „Eurovizijos” finalo metu balsavo už Sopho iš Gruzijos, yra girdėję tik vienintelę šios atlikėjos dainą „Visionary dream”. Oficialus dainininkės internetinis tinklapis suteikia jums galimybę visiškai nemokamai ir aišku legaliai atsisiųsti „Visionary dream” (kitaip „My story”) bei kitus penkis atlikėjos, gavusios 12 taškų iš Lietuvos, kūrinius. Paspaudę čia iš kart pateksite į Sopho tinklapio muzikos skiltį.

Dainininkė, gimusi Gruzijoje, Batumi mieste, kuriame beveik 10 metų gyveno žinoma atlikėja Kate Melua, jau įrašė savo naują albumą tokiu pačiu pavadinimu kaip titulinė jo daina „Visionary dream”. Iš viso jame bus galima rasti tik aštuonias dainas. Kol kas išleidimo data nėra žinoma.


Grupės „Serebro” prodiuseris Maksimas Fedejevas taip pat suteikia galimybę iš savo tinklapio (norėdami patekti spauskite čia ) nemokamai atsisiųsti net 13 dainos „Song#1″versijų bei vaizdo klipą. Po spalvų pavadinimais slepiasi tokios dainos versijos kaip a-capella, club, r’n’b, rock bei kitos.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
CheburatorKt
CheburatorKt
prieš 12 metus

Waqnt to tell ogu..
mMm..

Doesnt matter

signsmanor85
signsmanor85
prieš 13 metus

cool forum

assideOrdemia
assideOrdemia
prieš 13 metus

I am extremely glad that I visited this site today. Its and interesting website with useful and relevant information. Its not often that you find blogs with such relevant information to what you are searching for.

I will be popping back later tomorrow

http://www.creditloanguides.com

bajyte
bajyte
prieš 2024 metus

geras Gruzijos debiutas buvo 🙂
labai gera daina 🙂
gerai pasirode 🙂
atejo ir laimejo 🙂 bent pati pries save ir sali 🙂

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.