Eurodiena.lt

Jubiliejinė „Eurosavaitė”

Kovo 17 dieną buvo išleistas pirmas „Eurosavaitės” numeris. Nuo to laiko praėjo 3 mėnesiai ir šiandien jau išeina jubiliejinė „Eurosavaitė”. Dėkojame visiems „Eurovizijos” gerbėjams už palaikymą, pastabas arba tiesiog naujienų skaitymą. Tikimės, kad ir toliau liksite kartu su mumis. Visada galite mums rašyti adresu eurosavaite@gmail.com arba per „Skype” vartotojo vardu „eurosavaite”.

Nuo šiol, pastaruoju būdu mus galite pasiekti vienu pelės spragtelėjimu ant paveiksliuko, esančio viršuje, kuris rodo dabartinę „Eurosavaitės” Skype būseną, .

Mažojo jubiliejaus proga, savaitraščio dizainas pakeistas į šviesesnį vasarinį su „Eurovizijos” atributika. Ar Jums patinka? Galite drąsiai rašyti komentaruose.

Deja, „Eurosavatei” vis dar trūksta reklamos, todėl būtume labai dėkingi už bet kokio tipo reklamą: rekomendacija geram draugui, žinute forume, nuorodos įdėjimas į savo tinklapį ir t.t. Taip pat šiuo metu galite rašyti pasiūlymus dėl reklamos apsikeitimų, bet nepaisant to stengsimės, kad mūsų savaitraštis ir toliau išliktų be įkyrių spalvotų reklamų.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.